Soţia lui Ekeng, audiată la Poliţie după moartea fotbalistului. Ce scrie pe certificatul de la IMLSoţia fotbalistului Patrick Ekeng a fost miercuri, la sediul Poliţiei Capitalei, pentru a fi audiată şi pentru a prezenta documente celor care se ocupă de dosarul penal în care se investighează moartea soţului său, au declarat surse din rândul poliţiştilor conform Mediafax.

Sotia lui Patrick Ekeng, audiata la Politiei Capitalei dupa moartea fotbalistului (Foto stirileprotv.ro)
Soţia lui Patrick Ekeng, audiată la Poliţiei Capitalei după moartea fotbalistului (Foto stirileprotv.ro)

Miercuri, soţia fotbalistului Patrick Ekeng a mers la Serviciul Omoruri, de la sediul Poliţiei Capitalei, au declarat surse din rândul poliţiştilor.

Potrivit acestora, femeia s-a prezentat la poliţie "pentru a fi audiată şi alte acte procedurale în dosarul în care este începută urmărirea penală pentru ucidere din culpă."

CITEŞTE ŞI Avocatul Poporului s-a autosesizat în cazul morții lui Patrick Ekeng

Avocatul Poporului anunță că s-a sesizat din oficiu şi face o anchetă în cazul decesului fotbalistului dinamovist Patrick Ekeng.

Potrivit aceloraşi surse, soţia lui Patrick Ekeng va merge miercuri şi la sediul Institutului Naţional de Medicină Legală (INML) pentru a prezenta documente necesare pentru eliberarea certificatului care va cuprinde cauza morţii.

Autopsia lui Patrick Ekeng, FINALIZATĂ de IML: A murit din cauza unei afecţiuni cardiace

Medicii de la Institutul Național de Medicină Legală au terminat autopsia fotbalistului Patrick Ekeng, căzut pe terenul de sport în timpul partidei Dinamo-Viitorul. La investigaţii a asistat şi un medic camerunez. La autopsie au fost descoperite indicii ale unei afecţiuni cardiace care însă nu a fost sesizată în timpul controalelor periodice.

Specialiştii de la INML au finalizat autopsia în cazul lui Patrick Ekeng şi au anunţat că inima fotbalistului prezenta mai multe aspecte patologice:

In legatura cu decesul sportivului Ekeng Patrick , Institutul National de Medicina Legala "Mina Minovici" va informeaza ca in in urma disectiei cordului efectuata 10.05.2015 s-au constatat urmatoarele aspecte patologice:

- cardiomegalie (greutate cord = 570 grame, diensiuni: 14/11,5/7 cm) determinata predominant de hipertrofia ventricului sting si a septului interventricular (grosime maxima 2,4 cm)
- anomalii coronariene multiple:
- bridge-ing intins la nivelul arterei coronare stingi (ramul descendent anterior) si la nivelul arterei coronarei drepte
- hipoplazia ramului circumflex al coronarei stingi
- sechele de endocardita a valvei mitrale cu modificarea evidenta (retractii si induratii) a cuspidei posterioare
Pentru finalizarea autopsiei sunt necesare rezultatele investigatiilor toxicologice (aprox. 2 sapt) si a celor histologice si imunohistologice (aprox 30 zile).
Dr Dumitriu Stefan
Sef Laborator Prosectura.

Etichete: audieri politia Capitalei, certificat deces ekeng, miercuri, Patrick Ekeng, raport IML, sotia

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE