Soţia lui Reghecampf, Ana Maria Prodan, dusă de urgenţă la spitalAna Maria Prodan a leşinat acum două zile şi a fost nevoie să fie dusă imediat la Spitalul de Urgenţă. Soţia lui Reghe avea tensiunea scăzută, respiră greu şi, timp de o oră, nu s-a putut ridica în picioare.

Anamaria Prodan, Andreea Tonciu si Sanziana Buruiana, audiate in dosarul Vrajitoarelor
Anamaria Prodan, Andreea Tonciu şi Sânziana Buruiană, audiate în dosarul Vrăjitoarelor

Stresul din ultima vreme a doborat-o pe Ana Maria Prodan. Soţia lui Reghe a acuzat mari dureri în capul pieptului şi a fost nevoie să se ducă la spital pentru a nu avea alte complicaţii şi consecinţe mult mai grave.

"Acum două zile, de dimineaţă, lucram la un proiect cu Ana şi, dintr-o dată, am văzut-o că s-a făcut palidă la faţă şi a leşinat! M-am speriat îngrozitor, mai ales că respira greoi şi nu mai reacţiona! Noroc că lângă noi era echipa de filmare a reality-show-ului, care imediat a sunat la 112! Salvarea a sosit în câteva minute şi am dus-o pe Ana de urgenţa la spital, unde doctorii i-au dat imediat primul ajutor! I-au pus o perfuzie cu medicamente care să-i crească tensiunea, apoi, încet, încet, au încercat să o ridice în picioare şi să o ajute să facă nişte paşi prin salon! Au fost două ore de groază, îmi era teamă să îl sun pe Reghe, pentru că nu ştiam cum să-i spun că soţia lui este leşinată la Urgenţă! Noroc că şi-a revenit şi, în stilul ei, nu a vrut să rămână internată în spital! E adevărat că şi-a luat acasă reţeta dată de medici şi a promis că va încerca să nu se mai streseze atât de mult! În caz contrar, inima îi va fi afectată şi, cine ştie, se poate ajunge la ceva şi mai rău! Leşinul a fost doar primul semn", a povestit o prietena a vedetei pentru WOWbiz.ro.

Etichete: lesin, spital

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE