Soția noului premier al României este franțuzoaică și expertă în agriculturăSoția noului premier al României, Dacian Cioloș, fost comsisar european pentru Agricultură, lucrează în același domeniu. Valerie Ciolos-Villemin este o franțuzoaică get-beget și este expertă în domeniul agriculturii.

Sotia noului premier al Romaniei este frantuzoaica si experta in agricultura
Soția noului premier al României este franțuzoaică și expertă în agricultură
Foto: berthomeau.com

Valerie Ciolos-Villemin a ocupat mai multe funcţii în zona agriculturii, cu focus pe zona României şi a Republicii Moldova, scrie b1.ro.

Conform profilului său de Linkedin, Valerie Ciolos-Villemin este absolventă de studii superioare în ştiinţele agriculturii, iar în momentul de faţă este consultant independent, arată capital.ro.

A ocupat funcţia de cercetător la Montpellier SupAgro, precum şi funcţia de director la Agence Universitaire de la Francophonie, filiala din Republica Moldova.

Un raport realizat de Valerie Cioloș-Villemin arăta în 2004 că vinurile româneşti sunt de slabă calitate sau contrafacute (sursa, AICI)

Ca o informație, neconfirmată însă de Cioloș, presa a vorbit la un moment dat că Valerie este nepoata fostului ministru de externe al Franței Michel Barnier, fost înalt funcționar european în repetate rânduri, vicepreședinte al Partidului Popular European, membru al UMP și europarlamentar.

De curând, Valerie Cioloș-Villemin a participat la un spectacol organizat de Primăria Alba-Iulia, în parteneriat cu Liceul de Arte „Regina Maria” Alba Iulia, Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba și Asociația Filarmonică Regală din Alba Iulia.

Soția primului-ministru a interpretat o serie de melodii de pe albumul Grace, fiind acopaniată de un cor, scrie urbeamea.ro.

Etichete: dacian ciolos, premier, Valerie Ciolos-Villemin

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE