Soţia premierului Dacian Cioloş va cânta pentru ”Cuminţenia Pământului”Valérie Cioloş-Villemin, soţia lui Dacian Cioloş, va cânta în cadrul unui eveniment dedicat strângerii de fonduri pentru opera lui Constantin Brâncuşi, Cuminţenia Pământului.

Sotia premierului Dacian Ciolos va canta pentru ”Cumintenia Pamantului”
Soţia premierului Dacian Cioloş va cânta pentru ”Cuminţenia Pământului”
Foto: europafm.ro

Soţia prim-ministrului României va cânta în cadrul evenimentului "Concert de muzică sacră", de la catedrala romano-catolică "Sfântul Mihail" din Alba Iulia, alături de soprana Alexia Trif, tenorul Ioan Chiciudean, pianista Valentina Popovciuc şi corul de copii dirijat de Boris Rancov.

Evenimentul are loc joi, de la ora 19.30, şi se înscrie în iniţiativa de implicare a comunităţii locale în susținerea achiziționării de către Ministerul Culturii a operei lui Constantin Brâncuși, "Cumințenia Pământului", informează alba24.ro. Evenimentul este organizat de Primăria municipiului Alba Iulia și Centrul de Resurse – Academia Doamnelor Alba Iulia, în parteneriat cu Liceul de Arte "Regina Maria" Alba Iulia, prin campania "Produs din suflet pentru comunitate". 

Startul oficial al campaniei de subscripţie publică pentru achiziţionarea sculpturii ”Cuminţenia Pământului” a lui Constantin Brâncuşi a fost dat pe 11 aprilie, după ce conturile la cele şase bănci comerciale şi la Trezoreria statului au fost deschise pe 8 aprilie. Sumele pot fi donate în conturile anunţate, până la data de 30 septembrie 2016 sau până la concurenţa sumei echivalente în lei a 6 milioane de euro, dacă această situaţie intervine înainte de împlinirea termenului.

Etichete: cumintenia pamantului, dacian ciolos, valerie ciolos

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE