Soţia preşedintelui Iohannis aleargă la ştafetă 4X5 kilometri pentru susţinerea născuţilor prematurCarmen Iohannis, soţia preşedintelui Klaus Iohannis, va participa la Semimaratonul Sibiu 2016, unde va alerga la proba de ştafetă 4X5 kilometri pentru copiii născuţi prematur, acesta fiind cel mai susţinut proiect din cele 21 înscrise.

Sotia presedintelui Iohannis alearga la stafeta 4X5 kilometri pentru sustinerea nascutilor prematur (Foto romaniatv.net)
Soţia preşedintelui Iohannis aleargă la ştafetă 4X5 kilometri pentru susţinerea născuţilor prematur (Foto romaniatv.net)

Potrivit organizatorilor, Carmen Iohannis s-a înscris singură pe site-ul semimaratonului şi a ales să susţină proiectul „Împreună dăm startul la viaţă", acesta fiind proiectul cu cea mai mare susţinere, din banii care se vor aduna urmând să fie achiziţionată aparatură pentru secţia de Neonatologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

„A fost o surpriză şi pentru noi că doamna Carmen Iohannis a ales să participe la semimaraton. Ne onorează foarte mult această participare. Dânsa este din Sibiu şi cunoaşte deja evenimetul foarte bine şi cunoaşte şi proiectele înscrise. Ne onorează la fel ca şi ceilalţi 2.600 de particpanţi înscrişi, pentru că noi facem acest eveniment pentru comunitate şi chiar dacă unele nume care apar din când în când pe listele semimaratorului ies în evidenţă, nouă ne place să credem că fiecare dintre cei care aleargă pentru o cauză sunt eroi. Am fost în contact direct pentru anumite detalii, dar dânsa s-a înscris direct folosind site-ul", a declarat marţi, într-o conferinţă de presă Ciprian Ciocan, director executiv Fundaţia Comunitară Sibiu, organizator al Semimaratonului, citat de Mediafax. 

Întrebat dacă soţia preşedintelui Iohannis a avut nelămuriri în ceea ce priveşte competiţia, Ciprian Ciocan a spus că Prima Doamnă a întrebat despre dificultăţile din traseu, ea urmând să alerge aproximativ cinci kilometri, la ştafetă.

Etichete: alergare, Carmen Iohannis, Semimaratonul Sibiu 2016

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE