Soția și fiica lui Rivaldo, rănite într-un accident de circulație FOTOSoția și fiica fostului mare fotbalist brazilian Rivaldo au fost internate după ce au suferit un accident de circulație în noaptea de joi spre vineri, a anunțat fostul mijlocaș al Barcelonei pe rețelele sociale, potrivit EFE.

Rivaldo
Rivaldo

 răniteAccidentul, în care au fost implicate unsprezece vehicule, a avut loc pe o autostradă din regiunea metropolitană Sao Paulo, scrie Agerpres

"Multe mulțumiri lui Dumnezeu pentru că mi-a salvat soția și fiica din acest accident de mașină", a scris Rivaldo pe pagina sa oficială de Facebook. El a publicat și imagini ale celor două femei când erau îngrijite de medici, precum și imagini cu felul în care arăta mașina după accident.

Fostul câștigător al Balonului de Aur a adăugat că soția sa, Eliza Kaminski Ferreira, rămâne internată, în timp ce fiica, Thamirys, a părăsit spitalul.

 

Deus muito obrigado pelo livramento da minha esposa e da minha filha neste acidente de carro na Rodoanel (SP) , minha esposa ainda continua no hospital e minha filha ja teve alta.Deus é fiel

Posted by Rivaldo Ferreira on Thursday, April 7, 2016

Etichete: copil Rivaldo, familie Rivaldo, familie rivaldo accident, Rivaldo, sotie Rivaldo

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE