Soția sirianului găsit mort în portbagaj și amantul acesteia, condamnați la închisoare pe viațăSoția sirianului găsit mort în portbagajul unei mașini parcate pe șoseaua Pantelimon din Capitală, Andreea Maria Pătrașcu, și amantul acesteia, Alfons Gabriel Arhire, au fost condamnați luni de Tribunalul București la detenție pe viață. Decizia nu este însă definitivă.

Sotia sirianului gasit mort in portbagaj si amantul acesteia, condamnati la inchisoare pe viata
Soția sirianului găsit mort în portbagaj și amantul acesteia, condamnați la închisoare pe viață

Andreea Maria Pătrașcu și Alfons Gabriel Arhire au fost reținuți în aprilie 2015, ei fiind acuzați că l-au omorât în luna decembrie 2014 pe sirianul Haj Saleh Moustafa.

Din cercetări a rezultat că Andreea Pătrașcu i-a administrat soțului ei o cantitate mare de diazepam, medicament care are efect tranchilizant. Cu ajutorul lui Arhire, femeia a pus corpul sirianului într-o geantă, în portbagajul unei mașini cu număr de Constanța, autoturismul fiind apoi parcat pe șoseaua Pantelimon, în apropiere de Secția 9 de Poliție. Cadavrul lui Haj Saleh Moustafa a fost găsit pe 8 aprilie 2015, într-o stare avansată de putrefacție.

Andreea Pătrașcu și Gabriel Arhire și-au recunoscut vina în fața anchetatorilor și au dat detalii despre cum au ajuns să săvârșească această crimă.

Sursa: realitatea.net

Etichete: crimă, închisoare, sirian, Tribunalul Bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE