Soţii Bodnariu au fost puşi sub acuzare pentru violenţe împotriva minorilorSoţii Ruth şi Marius Bodnariu, ai căror copii au fost luaţi de autorităţile norvegiene anul trecut şi au fost înapoiaţi familiei anul acesta, au fost puşi sub acuzare pentru violenţe împotriva minorilor, relatează Norway Info.

Sotii Bodnariu au fost pusi sub acuzare pentru violente impotriva minorilor
Soţii Bodnariu au fost puşi sub acuzare pentru violenţe împotriva minorilor

Informaţia a fost confirmată de avocatul lui Ruth Bodnariu, Ingrid Breistein. Ea a subliniat că femeia şi-a recunoscut parţial vina. Şi avocatul tatălui, Ragnhild Torgersen, a spus că Marius Bodnariu a fost pus sub urmărire penală, potrivit news.ro.

Municipalitatea Naustdal din Norvegia a decis că cei cinci copii ai lui Marius şi Ruth Bodnariu se pot întoarce acasă, a anunţat în iunie un purtător de cuvânt al familiei, preotul Cristian Ionescu, într-un comunicat publicat pe Facebook.

Autorităţile norvegiene au preluat cei cinci copii ai familiei Bodnariu în noiembrie anul trecut, în condiţiile în care două dintre fete s-ar fi plâns că primesc corecţii fizice de la părinţi. Copiii au fost plasaţi la familii-surogat, ulterior fiind deschisă şi procedura de adopţie.

VEZI ŞI Familia Bodnariu din Norvegia şi-a recuperat copiii

Etichete: Bodnariu, caz bodnariu, familia bodnariu, sotii bodnariu

0/1 COMENTARII
aaa
12 Aug 10:34
+0
VOTURI
-0
Dar mutati-va in Romania frate si terminati cu tam-tam-ul asta odata ca ma doare capu de atata familia Bodnariu.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h