Soţul Andei Adam, ridicat de DIICOT pentru falsificare de carduri bancareSoțul cântăreței Anda Adam, Sorin Andrei Nicolescu, este cercetat de DIICOT Constanța într-un dosar privind falsificarea unor carduri bancare emise în Australia, SUA și Mexic și retragerea de bani fără consimțământul titularilor legitimi ai cardurilor.

Sotul Andei Adam, ridicat de DIICOT pentru falsificare de carduri bancare
Soţul Andei Adam, ridicat de DIICOT pentru falsificare de carduri bancare

Potrivit reprezentanților DIICOT, procurorii au făcut, miercuri dimineață, mai multe percheziții la persoane suspectate de falsificarea de carduri bancare și de acces ilegal la sistemul informatic, scrie News.ro.

O parte dintre suspecți au fost citați la audieri, iar pentru alții au fost emise mandate de aducere.

Conform unor surse judiciare, printre cei suspectați în acest dosar se află și Sorin Andrei Nicolescu, soțul cântăreței Anda Adam.

Sursele citate au precizat că pe numele lui Sorin Nicolescu a fost emis mandat de aducere și este cercetat pentru falsificarea instrumentelor de plată electronică, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul, fără drept, la un sistem informatic, după ce, în perioada mai 2009 – iulie 2012, în mai multe rânduri, "a deținut mai multe carduri contrafăcute, ai căror emitenți legitimi erau bănci sau alte instituții financiare din Australia, SUA, Mexic, în scopul punerii în circulație", el retrăgând fraudulos bani de la un ATM din municipiul Constanța.

El a reușit să retragă circa 48.170 de lei, fără consimțământul titularilor legitimi ai cardurilor bancare, potrivit surselor citate.

Etichete: anda adam, diicot, falsificare carduri, Sorin Andrei Nicolescu, soţ anda adam

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE