Soţul lui Celine Dion, Rene Angelil, A MURITSoţul lui Celine Dion, Rene Angelil, A MURIT. Sotul si impresarul cantaretei Céline Dion, René Angélil, a murit joi la Las Vegas la varsta de 73 de ani, a anuntat un purtator de cuvant al artistei canadiene, citat de Agerpres.

Sotul lui Celine Dion, Rene Angelil, A MURIT (Foto huffingtonpost.ca)
Soţul lui Celine Dion, Rene Angelil, A MURIT (Foto huffingtonpost.ca)

Soţul lui Celine Dion, Rene Angelil, A MURIT. "Cu profunda tristete anuntam ca Rene Angelil a decedat" la domiciliul sau din Las Vegas (Nevada, vestul Statelor Unite), ca urmare a unui cancer, potrivit unui comunicat al lui Marc Olivier, purtatorul de cuvant al lui Celine Dion, citat de AFP, conform stirileprotv.ro.

Soţul lui Celine Dion, Rene Angelil, A MURIT. In august 2015, presa internationala scria ca Rene parea sa se fi impacat cu ideea ca nu mai are mult timp de trait, iar tot ce isi dorea era ca pe patul de moarte sa fie tinut in brate de sotia sa.

"O sa fii bine, o sa mori in bratele mele", i-ar fi spus cantareata, conform unui interviu acordat USA Today.
Soţul lui Celine Dion, Rene Angelil, A MURIT.  "Cand o sa constientizez, o sa fie greu. Dar in acest moment, cea mai importanta misiune a mea este sa-i spun sotului meu ca suntem bine. Voi avea grija de copiii nostri. Iar el ne va privi dintr-un alt loc", spunea la acea vreme Celine Dion.

Soţul lui Celine Dion, Rene Angelil, A MURIT. Rene si Celine erau castatoriti din 1994 si au impreuna trei copii.

Soţul lui Celine Dion, Rene Angelil, A MURIT. Céline Marie Claudette Dion (n. 30 martie 1968, Charlemagne, Quebec), deținătoare a Ordinului Canadei și a Ordinului Național al Québecului, este o cântăreață de muzică pop, textieră și actriță.S-a născut într-o familie numeroasă, având o situație financiară precară. A devenit cunoscută în lumea francofonă după ce René Angélil, ce urma să-i devină soț, și-a ipotecat casa pentru a-i finanța producerea primul album, scrie ro.wikipedia.org.  În 1990 a lansat Unison, material discografic ce i-a adus popularitatea în America de Nord și în alte țări anglofone.

Soţul lui Celine Dion, Rene Angelil, A MURIT. Dion a devenit cunoscută în anii 80 după câștigarea concursurilor Yamaha World Popular Song Festival și a Eurovisionului. A urmat lansarea mai multor albume în limba franceză, iar în 1986 a semnat un contract cu Sony Records. În anii 90 a obținut succes la nivel mondial după lansarea câtorva materiale discografice de succes în engleză și franceză, devenind unul din cei mai bine vânduți cântăreți din istoria muzicii. În anul 1999, Dion a decis să se retragă pentru o perioadă din industria muzicală pentru a petrece mai mult timp cu familia, soțul ei fiind diagnosticat cu cancer. A revenit în 2002 în atenția publică și a semnat în același an un contract pe 3 ani (care s-a extins ulterior la o perioadă de aproape 5 ani) pentru a apărea de 5 ori pe săptămână în spectacole organizate la Caesars Palace, Las Vegas.

Soţul lui Celine Dion, Rene Angelil, A MURIT. Muzica lui Dion a fost influențată de o mare varietate de genuri muzicale: de la rock și R&B la gosspel și muzică clasică. Deși lansările sale au primit recenzii variate, cântăreața este cunoscută în special pentru abilitățile sale vocale.În 2004, după ce albumele sale au fost comercializate în peste 175 de milioane de copii, Dion a primit în cadrul premiilor World Music Awards distincția Chopard Diamond Award pentru că a devenit cea mai bine vândută cântăreață a tuturor timpurilor. În aprilie 2007, Sony BMG a anunțat că vânzările materialelor discografice ale lui Dion au depășit 200 de milioane de copii.

Soţul lui Celine Dion, Rene Angelil, A MURIT.

Etichete: deces, Soţul lui Celine Dion Rene Angelil moarte

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h