Soţul ministrului Finanţelor, Anca Dragu, antrenor de înot la Bruxelles. Cum arată bărbatulMarius Dragu, soțul ministrului Finanţelor Anca Dragu, este antrenor de înot la o piscină din Bruxelles și participă la numeroase competiții sportive.

Anca Dragu, în vârstă de 42 de ani, a lucrat în domeniul finanțelor internaționale, alături de bărbați cărora meseria le cere să vină la costum și cravată. Însă, soțul Ancăi Dragu este un sportiv plin de mușchi, scrie wowbiz.ro.

Marius Dragu, soțul noului ministru este antrenor de înot la o pischină din Bruxelles și participă la numeroase competiții sportive.

Marius Dragu a participat şi la "Iron man România", o competiţie extrem de grea, în care sportivii trebuie să facă faţă unor probe ce includ înotul, alergatul şi ciclismul.

Cei doi sunt căsătoriți de câțiva ani și au împreună un băiețel de cinci ani. Până la numirea în funcție a Ministrului Finanțelor, cei trei locuiau la Bruxelles.
Marius Dragu s-a născut în Bucureşti şi a studiat la Facultatea de Electronică din cadrul Universităţii Politehnice din Bucureşti.

Etichete: Anca Dragu, Bruxelles, imot, marius dragu, piscina

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h