Soţul Sandei Ladoşi, reţinut pentru evaziune fiscalăOmul de afaceri Ştefan Tache, soţul cântăreţei Sanda Ladoşi, a fost reţinut pentru 24 de ore într-un dosar în care este cercetat pentru evaziune fiscală. Tache a fost audiat, joi seară, alături de alţi 10 suspecţi, de către procurorii DIICOT. Cei 11 sunt acuzaţi că fac parte dintr-un grup infracţional specializat în evaziune, care ar fi adus statului un prejudiciu de 4 milioane de euro.

Sotul Sandei Ladosi, retinut pentru evaziune fiscala (Foto rtv.net)
Soţul Sandei Ladoşi, reţinut pentru evaziune fiscală (Foto rtv.net)

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Structura Centrală şi Serviciul Teritorial Cluj au descins, joi, la membrii unei reţele de evaziune fiscală. Anchetatorii au făcut 64 de percheziţii în Bucureşti, Cluj-Napoca, Oradea şi în judeţele Călăraşi, Dâmboviţa, Ilfov, Suceava şi Teleorman, la locuinţele învinuiţilor şi la sediile unor societăţi de leasing, potrivit Mediafax.

Între cei cercetaţi de procurorii DIICOT se află şi soţul cântăreţei Sanda Ladoşi, precum fiul unui judecător, care sunt bănuiţi că ar fi făcut parte dintr-o reţea ce a făcut o evaziune fiscală de peste 4 milioane de euro, scrie realitatea.net.

Alături de alte cinci persoane, Ştefan Tache va fi prezentat, vineri, la Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Etichete: diicot, evaziune fiscală, materiale de constructii, sot sanda ladosi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE