Şova, după înfrângerea lui Ponta: Campania a fost pierdută din vina lui Liviu DragneaFostul purtător de cuvânt al PSD, Dan Şova, a declarat, luni, că Victor Ponta a pierdut alegerile din vina lui Liviu Dragnea. Şova a precizat că Dragnea trebuie să-şi dea demisia din funcţia de preşedinte executiv al PSD.

Dan Sova
Dan Şova
Foto: indiscret.ro

Fostul purtator de cuvant al PSD Dan Sova a declarat luni ca i s-ar parea normal ca din proprie initiativa Liviu Dragnea sa isi dea demisia. "Urnele au vorbit. Nu sunt de acord cu ieşirea PSD de la guvernare. Mi se pare firesc să guvernăm până în 2016. Guvernul a primit un vot la urne 60%. Ieşirea de la guvernare nu o văd ca fiind fezabilă. În mod evident această campanie a fost pierdută din vina domniei sale, care a fost coordonator de campanie. Cred ca domnul Liviu Dragnea va trebui sa faca un pas in spate. I-am fi recunoscut meritele daca ar fi castigat. Trebuie sa faca un pas in spate din proprie initiativa. Cred că a fost o situaţie specială şi nu cred că alegerile au fost pierdute de către liderii din teritoriu. E o problemă de coordonare de la centru. Cred că un pas în spate al domnului Liviu Dragnea ar fi o măsură necesară. Trebuie sa isi dea demisia din functia de presedinte executiv al PSD. Domnul Ponta e preşedinte PSD şi prim-ministru al României, de asta are un şef de campanie", a declarat Şova, în direct la Realitatea TV.

"Nu am mai mult de comentat. E un rezultat pe care il acceptam. Poporul nu greseste niciodata", a mai spus Sova.

REZULTATE OFICIALE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014, ANUNȚATE DE BEC LA ORA 11:00: KLAUS IOHANNIS a obţinut 54,5% din voturi, în timp ce VICTOR PONTA a fost votat de 45,49% dintre alegători.

Etichete: alegeri prezidenţiale, alegeri prezidentiale 2014, dan şova, demisie, Liviu Dragnea, psd

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE