Şpagă de 10.000 de euro pentru un consilier juridic din Primăria Capitaleidna
dna

Un consilier juridic de la Primăria Generală şi un referent de la firma Apolodor SRL sunt cercetaţi penal de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru comiterea infracţiunii de trafic de influenţă: Gabriel Paraschiv şi Constantin Neagu sunt anchetaţi după ce au încercat să vândă un imobil la un preţ subevaluat, angajatul Primăriei urmând să se aleagă cu 10.000 de euro.

Potrivit procurorilor, în intervalul octombrie – noiembrie 2010,  Paraschiv Gabi a pretins unei persoane denunţătoare să îi vândă un imobil situat în Bucureşti la un preţ subevaluat (diferenţa „câştigată” de către inculpat fiind de 20.000 euro) şi să cedeze unei terţe persoane drepturile succesorale şi litigioase pe care persoana denunţătoare le avea asupra unui alt imobil situat în Bucureşti.

În schimb, Paraschiv Gabi a promis că va interveni pe lângă membrii Comisiei pentru analiza notificărilor formulate în temeiul Legii nr. 10/2001 din cadrul Primăriei Generale a Municipiului Bucureşti pentru a obţine, în favoarea denunţătoarei, emiterea, de către Primarul General al Municipiului Bucureşti, a Dispoziţiei de retrocedare în natură a unui imobil situat într-o zonă centrală din Bucureşti.

În acest context, uzând de calitatea sa de consilier juridic în cadrul Primăriei Generale a Municipiului Bucureşti, inculpatul Neagu Rareş Constantin a intermediat intervenţia lui Paraschiv Gabi pe lângă persoanele cu atribuţii de decizie din cadrul Primăriei Generale, urmând să primească în schimb, de la acesta, suma de 10.000 euro.

După ce au fost reţinuţi pentru 24 de ore, Tribunalul Bucureşti a decis astăzi arestarea pentventivă pentru 20 de zile a lui Paraschiv Gabi şi cercetarea în stare de libertate a lui Neagu Rareş Constantin. Procurorii au declarat recurs.

Etichete: Bucureşti, consilier, imobil, primărie, retrocedare, şpagă

0/0 COMENTARII
Buy Neutrogena Multi Vitamin Acne Treatment Uk
25 apr 19:42
+0
VOTURI
-0

It surely does take fairly some time to discover fantastic data for example this. Thanks a whole lot. Best Regards http://multivitaminforhimi.com/buy-neutrogena-multi-vitamin-acne-treatment-uk/

Andrei
10 nov 19:25
+0
VOTURI
-0

Organele abilitate s-au miscat repede,in acest caz!Chiar foarte repede!Oare juristul Primariei,nu si-a dat seama ca nu poate face trafic de influenta pe langa Oprescu?Sau,a riscat,pur si simplu?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h