Spaţiu logistic de 77.000 mp lângă Bucureşti, investiţie de 45 de milioane de euroDezvoltatorul belgian de spaţii logistice WDP a anunţat, miercuri, că a semnat un acord pentru dezvoltarea şi închirierea unui spaţiu logistic de depozitare de 77.000 metri pătraţi, la unitatea sa din Bucureşti, pentru retailerul francez Auchan, bugetul investiţiei fiind de aproximativ 45 de milioane de euro.

Spatiu logistic construit langa Bucuresti
Spațiu logistic construit lângă București

După o primă colaborare în Luxemburg între WDP şi grupul internaţional francez de comerţ cu amănuntul Auchan, WDP va dezvolta o nouă unitate de depozitare pentru Auchan în spaţiul WDP existent în Ştefăneştii de Jos, lângă Bucureşti.

Finalizarea investiţiei este estimată pentru primul trimestru al anului 2020.

"Noile clădiri cu o suprafaţă de aproximativ 77.000 m² vor consta parţial într-o zonă cu temperatură controlată şi vor fi închiriate de Auchan pe o perioadă de şapte ani. Livrarea acestei noi dezvoltări este programată în tmpul primului trimestru din 2020. Bugetul investiţiei pentru WDP se ridică la aproximativ 45 de milioane de euro", se arată în comunicat.

Compania a subliniat că această nouă dezvoltare evidenţiază strategia de a crea relaţii pe termen lung şi parteneriate transfrontaliere în regiunile cheie.

În octombrie, WDP a anunţat investiţii suplimentare de 75 de milioane de euro în România, iar valoarea portofoliului total al bunurilor imobiliare se va apropia de 500 de milioane de euro până la sfârşitul anului viitor.

Etichete: auchan bucuresti, wdp

0/1 COMENTARII
Camila Rodela
13 dec 00:59
+0
VOTURI
-0
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE