Spectacol de DRAGOBETE, la Sala Palatului. Ce cupluri au INTRAREA LIBERĂPrimăria Sectorului 3 anunţă un spectacol de muzică populară, organizat pe 23 februarie la Sala Palatului. Concertul este oferit gratuit celor care s-au căsătorit anul trecut, la Casa de Căsătorii a Sectorului 3.

Spectacol de DRAGOBETE, la Sala Palatului
Spectacol de DRAGOBETE, la Sala Palatului

Pe 23 februarie 2016, de la ora 19.00, Centrul Cultural Casa Artelor (CCCA) și Primăria Sectorului 3 organizează la Sala Palatului cel mai mare spectacol de muzică populară, obiceiuri și tradiții de Dragobete din București.

Spectacolul  "Cu drag, de Dragobete" este susținut de Laura Lavric, Floarea Calotă, Nicolae Furdui Iancu, Cristian Pomohaci, Ionuț Fulea, Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu, Alexandru Pugna, Marius Ciprian Pop, familiile Matilda Pascal-Cojocărița și Ștefan Gigu, Ramona și Petrică Vița, Lavinia Goste și Marius Zorilă acompaniați de Orchestra Națională Valahia (dirijor Marius Zorilă). Artiștilor li se alătură și tineri interpreți, laureați ai marilor festivaluri de folclor, transmite Primăria Sectorului 3.

Concertul este oferit gratuit, pe bază de invitație, celor peste 2 400 de cupluri care s-au căsătorit în anul 2015 la Casa de Căsătorii a Sectorului 3.

Etichete: concert, concert dragobete, Sectorul 3

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE