Spectacol fotbalistic pe Naţional Arena: Steaua-Dinamo, 3-2. TAS decide campioana"Câinii" au deschis scorul prin fostul timişorean Curtean, dar stelistul Rusescu a egalat din penalty, pentru ca bulgarul Iliev să o aducă pe Steaua în avantaj. Acelaşi Iliev a reuşit dubla. Dinamovistul Ţucudean a readus-o pe Dinamo în joc, dar nu a fost suficient. TAS judecă astăzi recursul CFR la decizia de rejucare a partidei cu U de la scorul de 0-0.

Dinamo a preluat iniţiativa şi a reuşit să deschidă scorul în minutul 21, prin Alex Curtean, în urma unei combinaţii cu Marius Alexe.

O greşeală a lui Dragoş Grigore, care l-a atacat imprudent pe brazilianul Tatu, în careu, l-a făcut pe arbitrul portughez Olegario Benquerenca să dicteze lovitură de la 11 metri, penalty-ul fiind transformat cu siguranţă de Raul Rusescu.

După pauză, Steaua a fost mai motivată, iar alb-roşii au reacţionat apatic la golurile fundaşului bulgar Iliev, venit în careul lui Dinamo la execuţia unor faze fixe. Golul lui Ţucudean, din finalul partidei, nu a schimbat nimic din ecuaţia luptei pentru titlu, partida încheindu-se cu scorul de 3-2 pentru roş-albaştri.

Steaua are în momentul de faţă 65 de puncte, cu două mai puţine decât liderul CFR Cluj. Un eventual egal al CFR-ului în meciul cu Universitatea Cluj, programat vineri seara, ar face ca soarta titlului să se tranşeze duminică, în ultima etapă, în urma meciului CFR Cluj - Steaua. O altă condiţie ar fi ca a treia candidată la titlu, FC Vaslui, să nu câştige meciul de pe teren propriu, cu Universitatea Cluj, relatează RTV.NET.

Etichete: naţional arena, steaua-dinamo

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h