Spectacole în Parcul Drumul Taberei, în fiecare week-end, începând de duminicăDuminică, începând cu orele 19.00, pe scena amfiteatru din Parcul Drumul Taberei se dă startul unei serii de concerte care vor avea loc până în luna septembrie.

Spectacole in Parcul Drumul Taberei, in fiecare week-end, incepand de duminica
Spectacole în Parcul Drumul Taberei, în fiecare week-end, începând de duminică
Foto: Primăria Sectorului 6

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6 şi Orchestra de Estradă „Angely'S", alcătuită din absolvenţi ai Universităţii Naţionale de Muzică, demarează din acest weekend şi până în luna septembrie o serie de concerte în Parcul Drumul Taberei.

Orchestra de Estradă „Angely'S" abordează absolut orice gen de muzică, fiind prima orchestră de acest gen din România. Ea a luat fiinţă cu scopul declarat de „a promova muzica instrumentală, românească şi internaţională", dar şi de a dovedi forţa şcolii autohtone de suflători. Sunt 40 de instrumentişti de mare valoare, fiecare putând fi solist, dirijori fiind profesorii Cristian Marius Fircă şi Marius Şerbănescu.

Orchestra „Angely's" abordează un impresionant număr de lucrări în toate genurile, de la muzică românescă şi universală la piese folclorice româneşti şi internaţionale, prelucrări folclorice moderne şi clasice, lucrări în primă audiţie, muzică simfonică, de promenadă dar şi arii din opere celebre.

Etichete: concert, Drumul Taberei, parc drumul taberei, Sectorul 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE