Spectacolul grupului LOS VIVANCOS la Bucureşti, ANULAT din cauza numărului mic de bilete vânduteOrganizatorii spectacolul grupului LOS VIVANCOS au decis să anuleze evenimentul care urma să aibă loc luna viitoare la Bucureşti. Spectacolul a fost anulat din cauza numărului mic de bilete vândute.

Spectacolul grupului LOS VIVANCOS, ce ar fi trebuit să se desfășoare în data de 22 decembrie la Sala Palatului din București, a fost anulat.

Decizia organizatorilor privind anularea acestui eveniment, survine ca urmare a interesului scăzut al publicului spectator, reflectat numărul mic de bilete vândute până la acest moment, se arată într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Prin urmare, persoanele care și-au procurat bilete la spectacolul Los Vivancos sunt rugate să se prezinte, în perioada 20 noiembrie – 23 decembrie 2015, la punctele de vânzare de unde au fost cumpărate, pentru recuperarea contravalorii acestora.

Frații Los Vivancos au intrat în Guinness World Records pentru "cele mai rapide picioare din lume" și au primit premii importante în întreaga lume.

Etichete: anulat, spectacol

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE