Concertul lui BLACK din București, AMÂNAT. Cântărețul- în comă, după un accident rutierCântăreţul britanic Black a fost implicat într-un accident de maşină, luni, în Irlanda. Starea acestuia este critică, așa că spectacolul său, programat pe 4 martie, la Bucureşti, a fost amânat.

Spectacolul lui BLACK din Bucuresti, AMANAT. Cantaretul- in coma, dupa un accident rutier
Spectacolul lui BLACK din București, AMÂNAT. Cântărețul- în comă, după un accident rutier
Foto: vivafm.ro

În urma accidentului, Colin Vearncombe, al cărui nume de scenă este Black, prezintă multiple leziuni în zona capului şi a membrelor. "Colin este înconjurat de căldura familiei sale, care se roagă pentru el, iar medicii îi oferă toată îngrjirea de care are nevoie. Familia sa ar aprecia dacă fanii i-ar trimite energia pozitivă de care are atâta nevoie, pentru a se trezi din comă", a transmis managerul de turneu al artistului britanic, conform mediafax.ro.

Concertul care urma să se desfăşoare, pe 4 martie, la Hard Rock Café din Bucureşti se va amâna, fiind slabe şanse ca artistul să îşi revină complet până la începutul primăverii. Potrivit medicilor, doar recuperarea va dura câteva luni.

Cunoscut pentru piesa "Wonderful Life", care a dominat topurile din Franţa, Germania şi Austria în 1987, britanicul Colin Vearncombe s-a născut în Liverpool, pe 26 mai 1962. El şi-a început activitatea muzicală în 1981, lansând 14 albume de studio şi mai multe materiale live în peste trei decenii de activitate, dar a publicat şi două colecţii de poezii, "I Am Not The Same Person" şi "Walk the Dottet Line".

Noul album, "Blind Faith", a fost lansat pe 13 aprilie 2015, fiind urmat de un turneu în Europa.

Persoanele care au cumpărat bilete pentru evenimentul de la Bucureşti pot recupera contravaloarea acestora, începând de miercuri, de la punctele de la care le-au achiziţionat.

Etichete: black, concert black, concert black bucuresti

0/1 COMENTARII
elena
13 Jan 16:06
+0
VOTURI
-0
O METODA CONFORTABILA DE FACUT BANI ! EDITURA EPUBLISHERS CAUTA COLABORATORI in tara si strainatate pentru a face reclama pe internet pentru CARTI ELECTRONICE . Avem cel mai puternic sistem cu care dumneavoastra puteti castiga bani in confortul propriei case, in fata calculatorului, fara stres, fara sefi, fara obligatii. Oferim instruire completa si gratuita, de exceptie. Cereti urgent mai multe detalii scriind cuvantul ,,FRANCIZA” la adresa de email:  mami_meda@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE