Spiritual Front Live + Tombola Control Day Out 2spiritual-web
spiritual-web

Vineri 18 mai, italienii Spiritual Front aduc la Control combinatia speciala de pop apocaliptic, neofolk si cabaret pe care ei insisi o numesc "Nihilist Suicide Pop".

Seara continua cu The Great Rock'n'roll Circus, cel mai tare concept de party alternative-rock, indie electro, new wave & rock`n`roll din oras! By Cliza.

Participantii la concert pot sa se inscrie la tombola pentru 7 invitatii la Control Day Out 2 (Wild Beasts, Woodkid, The Shoes si O.Children)! Extragerea se va face in intervalul orar 00.00- 01.30.

Proiectul Spiritual Front graviteaza inca de la infiintare (in 1999) in jurul carismaticului "gigolo apocaliptic" Simone H. Salvatori, o combinatie originala de Morrissey (ca look si prestanta pe scena), Nick Cave ( prin ludicul usor pervers si erotic al versurilor) si Ennio Morricone (prin atmosfera rafinata si in acelasi timp apasatoare a pieselor in care nu de putine ori apar elemente neoclasice si chiar field recording.

Dealtfel comparatia cu Ennio Morricone nu este intamplatoare, Spiritual Front colaborand cu orchestra acestuia la inregistrarea albumului Armageddon Gigolo (2006). Referintele cinematografice nu se opresc aici, elementele vizuale din show-urile trupei fiind alcatuite aproape exclusiv din secvente din filme, cu precadere cele ale lui Passolini si Herzog.

Daca pana acum Spiritual Front au mai fost la Bucuresti doar in cadrul unor festivaluri (Dark Bombastic Evening), acum ii vom vedea cu un set complet, care va trece prin toate materialele lor discografice. In plus, aveti ocazia probabil irepetabila sa ascultati "Nihilist Suicide Pop"

http://www.spiritualfront.com/

http://www.myspace.com/spiritualfront

Intrare: 15 lei.

Biletele vor fi disponibile la intrarea in Club Control, in seara evenimentului.

Avem si surprize placute pentru fanii britanicilor O.Children (o trupa cu influente din Joy Division, Bauhaus si Bad Seeds, cu un suflu de muzica pop de 2012)!

* Daca ti-ai luat deja bilet la Control Day Out 2 poweredby TuborgSound, vino cu el sambata si intri gratis la concertul Spiritual Front!

** Daca nu ai inca bilet la Control Day Out 2 (Wild Beasts, Woodkid, The Shoes si O.Children), il poti achizitiona la pretul redus de 50 de lei, la fiecare doua cocktail-uri cumparate.

Evenimentul este organizat cu sprijinul WIZZAIR si Hello Hotels.

Etichete: concert, control, live

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE