Spirometrii gratuite în Parcul Tineretului în weekendSocietatea Română de Pneumologie organizează în weekendul 12-13 mai, în Parcul Tineretului din București, între orele 9.00-17.00, la intrarea dinspre Cafeneaua Actorilor, spirometrii gratuite. Testările fac parte din campania „Niciodată prea devreme, niciodată prea târziu. Orice moment este potrivit pentru abordarea bolilor căilor respiratorii", desfășurată de SRP.

Spirometrii gratuite
Spirometrii gratuite

Aproximativ 6% dintre români au astm. La nivel mondial, astmul afectează 235 de milioane de persoane. Costul total anual al astmului în Europa a fost estimat la 19,3miliarde de euro. Deși nu poate fi vindecat, acesta poate fi ținut sub control prin reducerea și prevenirea episoadelor de astm.

Dacă unii factori de risc nu pot fi controlați (cum ar fi sexul – femeile fac mai des astm decât bărbații – sau istoricul familial de alergii sau astm bronșic), există alții care ar putea fi evitați (fumatul, factorii de mediu, praful, gândacii, acarienii).

Etichete: plămâni, spirometrii, spirometru

0/1 COMENTARII
Camila Rodela
15 mai 22:29
+0
VOTURI
-0
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail ogagakunta@gmail.com sau WhatsApp +2348069032895

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE