Spitalele din București au rămas fără sânge. APEL pentru donatoriSpitalele din București au nevoie de sânge, stocurile existente fiind insuficiente pentru nevoile bolnavilor. Cei care pot dona sunt aşteptaţi să doneze Centrul de Transfuzii Bucureşti din strada Dr Ctin Caracas nr 2-8 ( langa Piata Victoriei).

Spitalele din Bucuresti au ramas fara sange. APEL pentru donatori
Spitalele din București au rămas fără sânge. APEL pentru donatori

Apel către bucureșteni pentru bolnavii din spitalele Capitalei. Centrul de Transfuzii Bucureşti a postat pe pagina de facebook un mesaj prin care anunţă că este nevoie de sânge pentru pacienţii din spitale, întrucât stocurile de sânge existente sunt cu mult sub nevoia spitalelor. 

"Inceput de an sub asteptarile si sperantele noastre si mai ales cu mult sub nevoia spitalelor, de aceea va rugam sa veniti la CTS Bucuresti, str Dr Ctin Caracas nr 2-8 ( langa Piata Victoriei) sa donati sange pentru bolnavii din spitale! Cei care s-au programat in decembrie sa vina sa doneze sange in zilele agreate de ei dupa orele 10. 30 deoarece oricum este liber si nu vor astepta la rand! Va multumim pentru intelegere si va asteptam!", se arată pe pagina de facebook a Centrului de Transfuzii Bucureşti.

Sursa: realitatea.net

Etichete: Bucureşti, Centru de Transfuzii, sânge, spital

0/1 COMENTARII
BLK
05 Jan 17:39
+0
VOTURI
-0
Vaaaai, cum așa?
Nu se băteau ăștia cu cărămida-n piept acu' două luni că au sânge de dă pe dinafară? Clubul Colectiv?
Cum îl chema pe băgătorul ăla de seamă care declara chestia asta la sfârșitul lui octombrie? Ce părere are de anunțul ăsta?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE