Spitalul Caritas devine centru pentru bătrâni. Alte spitale se comaseazăSe cauta noi manageri de spital in Capitala (Foto: b365.ro)
Se caută noi manageri de spital în Capitală (Foto: b365.ro)

Edilul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat pentru MEDIAFAX că a discutat cu ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, în legătură cu proiectul privind comasarea spitalelor din Capitală, mai precis privind partea care priveşte unităţile sanitare aparţinând municipalităţii şi că au căzut de acord asupra reorganizării mai multor unităţi.

"Am fost consultat, deciziile au fost luate de comun acord, vrea să fac menţiunea că atât Spitalul «Caritas» cât şi Spitalul «Scarlat Longhin» au fost retrocedate proprietarilor. În acest context, reorganizările sunt în beneficiul medicilor întrucât personalul medico-sanitar va fi transferat unităţilor cu care s-a făcut comasarea. Fac menţiunea că niciun doctor şi nicio asistentă nu vor fi daţi afară", a precizat Sorin Oprescu.

Ministrul Sănătăţii a spus, marţi, că o parte din Spitalul "Caritas" va fi transformată în centru pentru persoane vârstnice.

Mai multe despre acest subiect, pe mediafax.ro.

Etichete: Bucureşti, Fundeni, medici, oprescu, persoane vârstnice, spitale

0/0 COMENTARII
Radu
03 feb 10:46
+0
VOTURI
-0

Sa misca bine Oprescu.Alta solutie nu exista.Doar nu se va crampona Oprescu de doi directori de spitale.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE