Spitalul de Pediatrie din Pitești nu are medic epidemiolog. Managerul spitalului, AMENDATLa spitalul din Pitesti s-au dat amenzi. Managerul Pediatriei din Piteşti şi asistenta-şefă trebuie să plătească, împreună, 1.500 de lei pentru că nu au medic epidemiolog. 

Spitalul de Pediatrie din Pitesti nu are medic epidemiolog. Managerul spitalului, AMENDAT
Spitalul de Pediatrie din Pitești nu are medic epidemiolog. Managerul spitalului, AMENDAT

Inspecţia Sanitară de Stat a dat două amenzi săptămâna trecută după controlul de la Spitalul de Pediatrie Piteşti. Una pentru asistenta-şefă care nu a împărţit cum trebuie pacienţii: inspectorii au descoperit că în unele saloane erau internaţi şi copii cu probleme respiratorii şi copii cu probleme digestive. Managerul are de plătit şi el o mie de lei amendă pentru că nu există medic epidemiolog, scrie Digi24.ro. 

„Pe linie de biroul de infecție nosocomială am fost amendat eu, pentru că nu am medic epidemiolog”, a declarat Vasile Stan, managerul spitalului.

Trei bebelusi au murit in urma infectiilor digestive grave, trei sunt in stare grava.

Sapte copii cu sindrom hemolitic-uremic sunt in continuare internati la Spitalul 'Marie Curie', trei dintre acestia in stare grava pe sectia de Terapie Intensiva, iar patru la Nefrologie, prezentand o stare buna, a declarat miercuri pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al unitatii medicale, Denis Stanescu.

Etichete: Argeș, piteşti, spital

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE