Spitalul Floreasca are un nou MANAGER. Ce PRIORITĂŢI areNoul manager interimar al Spitalului de Urgenţă Floreasca este medicul Claudiu Turculeţ. Acesta a mai condus unitatea medicală în perioada 2006-2009.

Spitalul Floreasca are un nou MANAGER
Spitalul Floreasca are un nou MANAGER

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a semnat ordinul de numire a Conf. Dr. Claudiu Ştefan Turculeţ în funcţia de manager interimar al Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca. Turculeţ este medic primar chirurg şi a mai condus Spitalul Floreasca în perioada 2006-2009, iar până acum a fost şeful secţiei de Chirurgie Generală I a unităţii medicale. Interimatul este asigurat până la momentul organizării concursului pentru funcţia de manager.

"În afară de prioritatea care o reprezintă centrul de arşi, o altă prioritate este funcţionarea cât mai bună a spitalului. Încă nu am făcut o evaluare, dar sunt nişte lipsuri în momentul de faţă. Mâine dimineaţă mă întâlnesc cu lumea. Am vorbit şi cu cei UPU. Am mai fost manager al spitalului şi nu am avut probleme. Medicii de la UPU şi-au retras demisiile săptămâna trecută. Ne străduim să agregăm energiile din spital pentru funcţionarea la parametri cât mai buni", a spus noul manager interimar al spitalului, potrivit Mediafax.

Managerul interimar al Spitalului de Urgenţă Floreasca, Sorin Păun, a demisionat săptămâna trecută, ca urmare a unui scandal izbucnit la nivelul unităţii medicale. 17 medici de la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, care lucrează la Unitatea Primiri Urgenţe SMURD, au vrut să-şi dea demisia pe motiv că sunt trataţi într-un mod nedemn şi abuziv de către managerul interimar Sorin Păun. Demisiile au fost depuse după ce au apărut spaţiul public înregistrări audio în care Sorin Păun i-ar fi înjurat pe medici. Doctorul Păun a fost numit manager interimar în aprilie, după ce fostul ministru al Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu, i-a cerut demisia managerului Nicuşor Louchi.

Etichete: Claudiu Turculeţ, manager spital floreasca, Spitalul Floreasca

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h