Spitalul Monza inaugurează o secţie de chirurgie cardiovasculară pentru copiiGrupul italian Monza inaugurează mâine o secţie de chirurgie cardiovasculară în cadrul spitalului pe care îl operează în Bucureşti şi care a fost deschis în vara trecută în urma unor investiţii de 40 mil. euro.

Spitalul Monza inaugureaza o sectie de chirurgie cardiovasculara pentru copii (Foto chirurgiabariatrica.ro)
Spitalul Monza inaugurează o secţie de chirurgie cardiovasculară pentru copii (Foto chirurgiabariatrica.ro)

„În România se nasc anual aproximativ 1.600 de copii cu malformaţii cardiace, dintre care aproximativ 950 necesită o intervenţie chirurgicală. Însă, conform asociaţiilor de pacienţi, doar o parte din aceşti copii beneficiază de intervenţii chirurgicale, necesare pentru corecţia malformaţiilor cardiace congenitale", se arată în invitaţia adresată presei.

Spitalul Monza din Bucureşti face parte din grupul italian Policlinico di Monza, care operează 10 spitale private şi care anual are afaceri de aproximativ 380 mil. euro. Unitatea din Capitală se întinde pe o suprafaţă de 18.000 mp, având nouă etaje şi 140 de paturi.

Spitalul a fost deschis pentru pacienţi în iulie anul trecut, însă inaugurarea oficială a fost făcută în ianuarie anul acesta. Unitatea este specializată pe zona cardiovasculară, însă oferă şi servicii conexe.

Sursa: ZF

Etichete: Bucureşti, Capitală

0/1 COMENTARII
MichaelCob
09 Jul 05:25
+0
VOTURI
-0
wh0cd51237 acivir ventolin without prescription furosemide cost generic vasotec Suhagra

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE