Spitalul Universitar din București: Parcagiii îl înconjoară, taximetriștii blochează ambulanţeleZeci de parcagii au înconjurat Spitalul Universitar, iar taximetriştii parchează ilegal aici, făcând imposibil traficul în zona Eroilor.

Spitalul Universitar din Bucuresti: Parcagiii il inconjoara, taximetristii blocheaza ambulantele
Spitalul Universitar din București: Parcagiii îl înconjoară, taximetriștii blochează ambulanţele
Foto: crasme.wordpress.com

Zeci de parcagii au înconjurat Spitalul Universitar. Şoferii care parchează în zonă par condamnaţi să achite taxa de protecţie. Până şi Ambulanţele îşi fac loc cu greu printre speculanţii locurilor de parcare.

"Deşi avem o firmă care ar trebui să ne apere, avem parcagii. Parcagii care parchează şi de cele mai multe ori blochează accesul Salvărilor. Chiar dacă sunt urgenţe. Am cerut ajutorul Poliţiei Comunitare. Au venit o dată, dar... a rămas ca înainte", a declarat dr. Andrei Georgescu, şeful Unităţii de Primiri Urgenţe Spitalul Universitar de Urgenţă.

Şi pentru că orice afacere rentabilă creşte, ea s-a întins şi în spatele spitalului. Taximetriştii care parchează ilegal îşi părăsesc locurile doar la vederea poliţiştilor, care vin, însă, rar, scrie romaniatv.net.

Etichete: parcagii, taximetrişti

0/1 COMENTARII
ctititor
26 mar 17:27
+0
VOTURI
-0
La spitalul universitar ar trebui realizata o parcare subterana sau etajata. Primaria ar fi trebuit sa constate aceasta necesitate. Apoi politia sa-si faca datoria. In grneral, in Bucuresti politia rutiera sta la vanatoare, pentru abateri mai grave CEEA CE ESTE FOASRTE BINE, dar neglijeaza problema stationarii masinilor in locuri interzise, mai ales in intersectii, pe treceri de pietoni, in statii de autobuz. Nimeni nu face ceva pentrui rezolvarea situatiei.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h