Spitalul Universitar va avea heliport, din 2017Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti va avea, de anul viitor, un heliport. Directorul unităţii a anunţat că a găsit deja un investitor şi că lucrările vor dura până la sfârşitul lui 2016.

Spitalul Universitar va avea heliport, din 2017
Spitalul Universitar va avea heliport, din 2017
Foto: radiocluj.ro

Managerul spitalului, Cătălin Cîrstoiu, a declarat că este nevoie de un heliport pentru a realiza un sistem integrat de urgenţă, în condiţiile în care, din totalul celor 500 de pacienţi care ajung zilnic la spital, între 15 şi 20 la sută sunt urgenţe majore.

" În luna aprilie 2015, spuneam că avem mare nevoie de un heliport pentru urgenţele majore care ajung la spital. Am găsit investitorul, vom semna contractul şi vor începe lucrările care vor dura până la sfârşitul anului. SUUB şi Grupul MaxBet vor anunţa, miercuri, începerea lucrărilor, după semnarea protocolului care va da starul acestui proiect", a precizat MEDIAFAX.ro managerul Spitalului Univeristar de Urgenţă Bucureşti.

Cătălin Cîrstoiu a spus că a fost finalizată consolidarea integrală a spitalului şi a deschis secţii noi, dar că, pentru a realiza un sistem integrat de urgenţă, ar avea mare nevoie de acest heliport.

Etichete: heliport, spital de urgenţă, Spitalul Universitar

0/1 COMENTARII
Sorinel
20 ian 09:07
+0
VOTURI
-0
Pai acum nu exista heliport? Ba da, doar ca e transformat in parcare.
Suna a spalare de bani...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h