Sponsorizările de la ISU, făcute publice de Petre Tobă - SurseMinistrul de Interne, Petre Tobă, ar urma să facă publice luni informaţiile privind controversatele sponsorizări de la ISU, anunţă surse din Guvern, citate de Realitatea Tv. Pe de altă parte, premierul desemnat, Dacian Cioloş, a anunţat încă de sâmbătă că astfel de lucruri sunt considerate "derapaje" şi a cerut o informare periodică asupra stării de sănătate a răniţilor din Club Colectiv. 

Sponsorizarile de la ISU, facute publice de Petre Toba (Foto looms.ro)
Sponsorizările de la ISU, făcute publice de Petre Tobă (Foto looms.ro)

Premierul Dacian Cioloş a declarat sâmbătă, după şedinţa informală de Guvern, că le-a spus miniștrilor din cabinetul său să ia toate măsurile în privința acestor "derapaje" de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU).

BILANŢUL TRAGEDIEI DIN COLECTIV A AJUNS LA 59 DE MORŢI. Sâmbătă, a decedat Alexandru Mihai Iancu, de 22 ani

Un tânăr de 22 de ani a decedat, sâmbătă dimineaţă, la Spitalul Sfântul Ioan din Capitală, fiind cea de-a 59-a victimă a incendiului din Club Colectiv din data de 30 octombrie. Potrivit unor surse citate de România TV, ar fi vorba de Alexandru Mihai Iancu. Ieri, o altă tânără de 28 de ani şi-a pierdut viaţa la un spital din străinătate.

Întrebat de jurnalistul Cătălin Tolontan cum apreciază faptul că s-au făcut sponsorizari de la organele de avizare, precum ISU, Cioloş a spus că un raport al sponsorizărilor ISU va fi făcut public.

"Astfel de derapaje cred că există nu doar la ISU, ci şi în alte instituţii. Am avut deja discuţii cu miniştrii. Le-am spus să ia toate măsurile pe care le consideră necesare pentru a nu mai avea astfel de situaţii", a răspuns Cioloş. Premierul a subliniat că un raport al sponsorizărilor ISU, în măsură în care legea permite, trebuie făcut public.

Premierul desemnat, Dacian Cioloş, a anunţat că aşteaptă să fie informat periodic asupra stării de sănătate a răniţilor din Club Colectiv, precizând totodată că medicii care au îngrijit victimele incendiului din 30 octombrie vor primi bani în plus. Detalii, aici. 

Etichete: isu, petre toba, sponsorizari ISU

0/1 COMENTARII
Cris
22 Nov 13:27
+0
VOTURI
-0
Acele sponsorizari sunt spaga mascata si obtinere de foloase absolut necuvenite, deci coruptie - DNA-ul ce pazeste?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h