Sportiv de performanţă, UCIS CU BESTIALITATE într-un club, noaptea trecutăUn sportiv de performanţă a fost ucis în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un pub din municipiul Slatina.

Sportiv de performanta, UCIS CU BESTIALITATE intr-un club, noaptea trecuta
Sportiv de performanţă, UCIS CU BESTIALITATE într-un club, noaptea trecută
Foto: romaniatv.net

Un sportiv de performanţă a fost ucis sâmbătă dimineaţa, în jurul orelor 03.00, într-un pub din Slatina. Scandalul ar fi fost declanşat de către un grup de rromi aflat la acel moment în localul anterior menţionat al căror comportament îi inoportuna pe ceilalţi clienţi, scrie Româniatv.net.

Din primele cercetări, se pare că scandalul ar fi fost cauzat de agresor, care nu se află la primul conflict cu legea. Tânărul ucis se numeşte Cristian Mihăiţă Gălbenuşe, boxer de performanţă.

Potrivit declaraţiilor unor martori, patronul barului ar fi încercat să îi convingă pe scandalagii că atitudinea lor îi deranjează pe ceilalţi clienţi, dar membrii grupului de rromi au continuat să se simtă "ca acasă". Drept urmare, patronul localului a apelat la ajutorul unei persoane pe care o mai chemise în ajutor în câteva situaţii similare.

Potrivit adevarul.ro, persoana chemată în ajutor a fost Cristian Mihăiţă Gălbenuşe, de 24 de ani, boxer de performanţă, nepot al lui Constantin Gălbenuşe, cel mai titrat antrenor de box din judeţul Olt ce activează în cadrul Clubului Sportiv Municipal Slatina.

Tânărul sportiv, cunoscut ca având un comportament calm, ar fi încercat, la rândul său, să tempereze atmosfera şi să îi convingă pe clienţii recalcitranţi să părăsească în linişte barul, dar, în schimb, s-a ales cu mai multe lovituri de cuţit.

Nepotul antrenorului de box a fost înjunghiat de mai multe ori cu un cuţit de către agresor, cuţit pe care acesta din urmă îl avea asupra sa. Sportivul devenise tătic în urmă cu doar o lună.

Etichete: boxer, club, înjunghiat, sportiv, ucis

0/2 COMENTARII
cititor
12 Jul 20:23
+0
VOTURI
-0
Vinovat moral patronul barului, care trebuia sa cheme politia.Cel omorat de ce s-a bagat unde este treaba politiei? Asa se intampla cand se procedeaza ilegal.
fdsfSD
12 Jul 14:45
+0
VOTURI
-0
MOARTE CIORILOR, MOARTE TIGANILOR

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h