SRI: Cartele prepaid româneşti, folosite pentru ameninţări teroriste într-o ţară europeanăSRI precizează că, în România, indivizi afiliați organizațiilor teroriste au folosit cartele pre-paid pentru comunicare în exterior. Potrivit SRI, informații recente indică lansarea de amenințări la adresa unor infrastructuri de transport dintr-o țară europeană de pe astfel de cartele.

SRI investigheaza ipoteza utilizarii unor cartele pre-paid in atentatele din Europa
SRI investighează ipoteza utilizării unor cartele pre-paid în atentatele din Europa

"În România, indivizi afiliați organizațiilor teroriste au folosit cartele pre-paid pentru comunicare în exterior. Investigația privește inclusiv posibilitatea utilizării unor astfel de cartele în atentatele din Europa. De altfel, informații recente indică lansarea de amenințări la adresa unor infrastructuri de transport dintr-o țară europeană de pe astfel de cartele", precizează SRI, într-un comunicta de presă, ca reacție la informațiile apărute în spațiul public cu referire la cartelele nenominale din România.

SRI menționează că investighează, în cooperare cu instituțiile din Sistemul Național de Prevenire și Combatere a Terorismului și partenerii internaționali, folosirea cartelelor nenominale românești în zone în care activează organizații teroriste.

"SRI a reliefat constant necesitatea adoptării unei legislații privind cartelele pre-paid conforme cu normele UE", subliniază sursa citat

Etichete: atentate teroriste, cartele pre-paid, SRI

0/1 COMENTARII
Secu
31 Mar 07:43
+0
VOTURI
-0
Sunt sigur ca si cutite romanesti au fost si sunt folosite zilnic pentru crime in tara si afara. De ce nu cereti buletinul si cazierul si la cumpararea lor? Ce sa zic, n-o sa mai fie atentate daca ii cipam pe sarantocii din romanica utilizatori de prepay! Fraierii astia uita ca atentate erau mai multe cand nici nu existau mobile.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE