"Stadioanele pentru EURO 2020 nu vor fi gata la timp". Care este noua ţintă a RomânieiCele patru stadioane din Bucureşti nu vor fi gata pentru Euro 2020. Ministrul Tineretului şi Sportului a declarat că sunt în grafic cu lucrările, dar totuşi stadioanele vor fi folosite doar pentru antrenament.

RECONSTRUCTIA stadioanelor Steaua, Dinamo, Rapid si Arcul de Triumf incepe anul viitor
RECONSTRUCŢIA stadioanelor Steaua, Dinamo, Rapid şi Arcul de Triumf începe anul viitor

Constantin Bogdan Matei vrea de asemenea să construiască o nouă arenă pentru campionatul din 2030, întrucât Arena Naţională nu este de ajuns.

''Nu vor fi gata, dar scopul numărul unu al nostru este ca aceste stadioane să poată fi folosite pentru antrenament. Suntem în grafic și cu Ghencea și cu Arcul de Triumf și cu stadionul Giulești. Nu avem probleme. Am depus documentaţiile la Primărie pentru construcţia stadioanelor. Din acest punct de vedere ne mişcăm şi suntem în grafică.

Odată ce avem aceste patru stadioane, cu siguranţă că și la World Cup le putem folosi pentru antrenament (...) Nu se poate doar cu Arena Națională dacă vorbim despre campionatul mondial din 2030. Aici va trebui să mai construim încă o arenă ca să aibă o capacitate de peste 56.000 de locuri. Nu în Bucureşti. Vom face o analiză şi vom vedea unde se pliază construcţia acestei noi arene'', a spus ministrul Tineretului şi Sportului.

În aceeaşi notă s-a exprimat şi Gică Popescu, consilierul premierului pentru EURO 2020, care a declarat la Digi 24: "Mai mult ca sigur că nicunul nu va fi gata sută la sută. Se vor antrena şi pe Ghencea, şi pe Guleşti şi pe Arcul de Triumf. S-ar putea să nu fie gata hotelurile, pentru că fiecare stadion are înglobat câte un mini-hotel. S-ar putea ca respectivele camere să nu fie dotate. Dar se vor putea antrena".

Etichete: constructie stadioane, EURO 2020, fifa 2020, stadioane

0/1 COMENTARII
Vlad
10 ian 11:33
+0
VOTURI
-0
Astia sunt scrantiti??? Chiar credeau ca e vorba de terenuri de antrenament?? D-astea se gasesc cu duiumul si probabil cu gazon mult mai bun decat pe stadioane cu tribune si luminozitate redusa. Ideea era ca antrenamentele sa se poata face cu zeci de mii de spectatori!!!! De-asta se cer stadioane... daca nu sunt gata si nu au autorizatiile ISU, etc, normal ar fi ca UEFA sa ne ia organizarea Europeanului. Cat despre comentariile legate de mondial... ce mondial nenica??

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE