Stadionul DINAMO va fi dărâmat şi va fi construită o nouă arenă. Cum va arăta. FOTOStadionul Dinamo urmează să fie dărîmat, iar în locul acestuia va fi construită o arenă modernă, pentru EURO 2020. Suma necesară construirii noului stadion va fi fi acoperită de statul român.

Noua arenă din Ştefan cel Mare ar urma să aibă o capacitate de două ori mai mare decât cea de acum, adică va ajunge la aproape 30.000 de locuri, după cum a anunţat în mai 2015, președintele clubului CS Dinamo, Elisabeta Lipă. 

Arena din Ștefan cel Mare a fost construită în anul 1952, de Ministerul de Interne. De atunci, stadionul a aparținut doar de formația Dinamo. În martie 2003, arena a fost dotată cu instalație de nocturnă, inaugurată la un meci cu Steaua, pierdut cu 2-4, scrie gsp.ro. 

Etichete: cum arata noul stadion dinamo, imagini, nou stadion dinamo, stadion dinamo, Ștefan cel Mare

0/6 COMENTARII
dan
10 Feb 16:13
+0
VOTURI
-0
Cine suporta costurile ? Nu este necesara costructia unui stadion nou pentru Dinamo ,este necesara constructia de scoli cu sali de sport moderne unde sa se faca educatia complexa acopiilor,unde sa se desfasoare competitii scolare de nivel national si unde cei care vorsa joace fotbal sa invete intai sa scrie,sa citeasca,sa-si desavarseasca moral si intelectual personalitatea .Cu banii proiectati pentru stadion se pot construi,moderniza multe scoli si se pot pune bazele unor unitati productive care sa asigure locuri de munca si nu doar circ .
Volksbank
10 Feb 11:05
+0
VOTURI
-0
Sa nu credeti asa ceva deoarece este la nivel de dorinta.
Practic ceea ce a aparut ca stire nu este ceva palpabil care sa-l iei in seama.
Aceasta stire cum ca stadionul Dinamo va fi demolat si construit unul modern presupune costuri care se ridica apropape de costul stadionului national care are un nr de 70000 de locuri in raport cu stadionul Dinamo care va avea 30000 de locuri.
anti taximetristi
10 Feb 10:19
+0
VOTURI
-0
Mai bine nu-l demoleaza..ptr ca-l vor demola si probabil peste 100 de ani va gata cel nou..2020? pai mai sunt 4 ani..in 4 ani sa construiasca ceva nou? LOOOOL
Radu
10 Feb 05:59
+0
VOTURI
-0
si cand o sa inceapa lucrarile? peste 1000 de ani? Cred ca asta e al 5 lea proiect pe care-l vad din 2000 incoace si nu s-a facut absolut nimic
andrei
09 Feb 23:55
+0
VOTURI
-0
Mi-e mila de saracii pacienti de la Floreasca.. odata chin cu daramatul, dupa aia anii cu intarziere la ciocane si excavatoare fix sub nasul lor.
Traian
09 Feb 20:23
+0
VOTURI
-0
FACETI STADIOANE NUMAI PENTRU FOTBAL,CA NUMAI EL MAI ESTE PE LUMEA ASTA.ATLETISMUL A FOST UITAT CU TOTUL.S-A DISTRUS STADIONUL ,,LIA MANOLIU'',O MARE ATLETA A ROMANIEI,CA SA SE FACA KICHUL DE ,,STADION NATIONAL'',FARA PISTA DE ATLETISM,FARA IZOLATIE FONICA PENTRU CEI CARE LOCUIESC IN ZONA,FARA ESTETICA SEC.21.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE