Stadionul ASA Târgu Mureş, scos la vânzare de Fisc în contul datoriilor clubuluiStadionul echipei de fotbal ASA Târgu Mureş va fi scos la vânzare de către ANAF, în cadrul unei licitaţii publice care va avea loc pe 18 aprilie, pentru recuperarea creanţelor bugetare restante, se arată într-un document oficial al Ministerului Finanţelor Publice.

Stadionul echipei ASA Targu Mures, scos la vanzare de Fisc in contul datoriilor clubului (Foto ziuanews.ro)
Stadionul echipei ASA Târgu Mureş, scos la vânzare de Fisc în contul datoriilor clubului (Foto ziuanews.ro)

ASA Târgu Mureş a anunţat declanşarea procedurii de insolvenţă, din cauza problemelor financiare cu care se confruntă clubul. Clubul a acumulat datorii care se cifrează la aproape 500.000 de euro. ASA e în pericol să piardă toţi jucătorii, liberi de contract, la finalul sezonului.

Mureşenii pot rămâne şi fără stadionul Trans-Sil, după ce Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Mureş a anunţat că va organiza, pe 18 aprilie, o licitaţe publică în care va încerca să vândă bunuri care aparţin societăţilor cu datorii, printre care şi stadionul pe care joacă în acest moment Mutu sau Ţucudean.

Aflat în proprietatea Asociaţiei Club Sportiv Trans-Sil şi descris ca "grup sanitar, bazin pentru baie, vestiar sportiv, culoar de acces, sediu administrativ si vestiar arbitrii, magazie de materiale centrală termică, tribuna C, tribuna D, tribuna E", stadionul a fost evaluat la 4.543.000 de lei, adică aproximativ un milion de euro, preţ de la care va începe şi licitaţia, potrivit ProSport.Etichete: ANAF, datorii, Fisc, licitaţie, stadion asa targu mures

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE