Stadionul Ghencea, deszăpezit de militariMai multi militari au fost trimisi sa deszapezeasca stadionul din bulevardul Ghencea.

Stadionul Ghencea, deszapezit de militari
Stadionul Ghencea, deszăpezit de militari
Foto: gsp.ro

Oficialii Stelei au anuntat ca, in acest retur de campionat, vor sa joace marea majoritate a meciurilor in Ghencea, renuntand pentru moment la National Arena, care va fi folosit doar in derbiul cu Dinamo.

Cum si Bucurestiul a fost afectat de ninsorile abundente din ultimele saptamani, arena situata in complexul sportiv din cartierul Ghencea a devenit inutilizabila.

Cotidianul Gazeta Sporturilor anunta ca Ministerul Apararii a luat masuri si a trimis mai multi militari pe stadion pentru operatiunea de deszapezire, mai ales ca Steaua incepe noul sezon ceva mai devreme, primul meci fiind programat in data de 14 februarie, scrie ziare.com.

"La ora meciului cu Chiajna, de vinerea viitoare, gazonul se va prezenta bine, va fi OK pentru ce a suportat in ultimele zile, cand a nins si apoi au fost temperaturi chiar si de minus 15 grade. Steaua sa stea linistita din acest punct de vedere!", au spus administratorii arenei, potrivit sursei citate.

Militarii vor indeparta zapada atat de pe suprafata de joc, cat si din tribune.

Stadionul Ghencea este in proprietatea Ministerului Apararii, Steaua platind cate 24.000 de euro pentru fiecare partida jucata pe aceasta arena.

Suma este insa mult mai mica fata de cheltuielile de utilizare a National Arena.

Etichete: armată, deszăpezire, Militari

0/1 COMENTARII
Bibi
04 feb 13:32
+0
VOTURI
-0
bineinteles - soldatii s-au inrolat in Armata Nationala ca sa faca curat prin curtea clubului de fotbal. Chestia asta arata cat respect are ministerul apararii pentru militari - plus ca are iz penal, cum poate cineva sa decida folosirea unor resurse publice in scopuri in definitiv particulare? bine ideea ca ministerul apararii sa aiba un stadion de fotbal a la fel de absurda... in fine.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h