Stăpânii parcărilor din CapitalăSumele percepute de parcagii variaza de la 5 la 100 de lei, in functie de zona
Sumele percepute de parcagii variază de la 5 la 100 de lei, în funcţie de zonă

Organizaţi în clanuri, parcagiii câştigă în jur de 3.000 de lei pe lună, ignorând sutele de amenzo pe care le încasează de la jandarmi, scrie romanialibera.ro.

„Zonele recunoscute pentru comportamentul agresiv al parcagiilor sunt Piaţa Unirii, Centrul Vechi, Piaţa Muncii, Spitalul Municipal şi cartierul Dorobanţi. Aici sunt cei care zgărie maşini, sar la bătaie, ameninţă poliţişti", explică purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale, Răzvan Popa, care mai spune că e vorba despre un fenomen dificil de combătut: „Am realizat numeroase campanii, am colaborat cu cei de la asistenţa socială, dăm zilnic zeci de amenzi pe care nu le plăteşte nimeni. Ultima soluţie este cea a unui război psihologic: cine renunţă primii - noi sau ei."

Zeci de tineri, unii ce par a fi copii ai străzii, au pus stăpânire pe aceste parcări şi cer bani şoferilor. Cei care nu plătesc riscă să îşi găsească maşina zgâriată, un parbriz crăpat sau oglinda ruptă.

Etichete: loc parcare, parcagii, şoferi, taxa

0/0 COMENTARII
Folkfan
23 mar 15:29
+0
VOTURI
-0

Dar daca nu le-ar mai da NIMENI bani acelor indivizi, sa fie un fel de campanie de informare si solidarizare a soferilor sa nu mai plateasca aceste sume... ce se va intampla, se vor apuca sa sparga toate masinile din parcare? Plus ca nu vad de ce, daca sunt suspecti de distrugere, nu li se intocmesc dosare penale...?

Tiugă Florin
23 mar 09:30
+0
VOTURI
-0

Daca aveti drum pe Bd. Decebal la momentul potrivit o sa vedeti cum militia (si aia locala) supravegheaza bunul mers al afacerilor. :) Asa ca incetati sa mai visati ca or sa faca astia ceva...

Bogdan
22 mar 15:49
+0
VOTURI
-0

De ce mai exista politia locala ?? Pai daca nici atata lucru nu pot sa faca eu zic ca ar trebui desfiintata. Oricum altceva nu prea stiu sau pot sa faca...

vallym
22 mar 22:46
+0
VOTURI
-0

Politia locala este inca o institutie care cheltuie banii statului fara sa faca nik...sa nu uitam de pastratul curateniei, al linistii pe strazi, al parcagiilor...polistia ciubucarilor sunt niste rapanosi fara studii care nu fac altceva decat sa se plimbe cu masina si sa incaseze banii nostri de pomana...apropo:ati vazut vreunu sa dea vreo amenda?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE