STAR WARS: Un nou trailer pentru filmul "STAR WARS: THE FORCE AWAKENS" VideoTRAILER "STAR WARS: THE FORCE AWAKENS": Fanii STAR WARS au la dispoziţie un nou trailer, cel de-al treilea, pentru filmul "STAR WARS: THE FORCE AWAKENS".

STAR WARS: Un nou trailer pentru filmul "STAR WARS: THE FORCE AWAKENS" Video
STAR WARS: Un nou trailer pentru filmul "STAR WARS: THE FORCE AWAKENS" Video
Foto: adevarul.ro

TRAILER "STAR WARS: THE FORCE AWAKENS":

Disney a lansat un nou trailer pentru mult aşteptata peliculă „Star Wars: The Force Awakens”, difuzat în premieră în pauza emisiunii „Monday Night Football” de pe ESPN, de marţi dimineaţă.

Acesta este al treilea trailer pentru al şaptelea episod din seria „Războiul Stelelor”, care va apărea în cinematografe începând cu 18 decembrie.

TRAILER "STAR WARS: THE FORCE AWAKENS":

Trailer-ul nu dezvăluie multe detalii despre poveste, în schimb arătând o serie de momente din bătăliile la scară largă ce vor fi prezente în film. În video apare şi noul presupus antagonist al seriei, Kylo Ren, jucat de Adam Driver, şi noile personaje Finn(John Boyega) şi Rey(Daisy Ridley).

Din distribuţia filmelor mai vechi apar şi câteva imagini cu Harrison Ford, care va relua rolul lui Han Solo, împreună cu renumitul său tovarăş Chewbacca, jucat de Peter Mayhew.

TRAILER "STAR WARS: THE FORCE AWAKENS":

Disney a arătat şi posterul oficial al peliculei în cursul zilei de duminică. Totodată, lansarea trailerului este concomitentă cu punerea la vânzare, în avans, a biletelor pentru peliculă, ce sunt acum disponibile şi la o parte din cinematografele din România.

sursa: adevarul.ro

Etichete: star wars, star wars the force awakens, trailer star wars

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE