STARBUCKS dă afară jumătate din chiriaşii de la parterul Hanului lui Manuc, pentru o nouă cafeneaSTARBUCKS va deschide o nouă unitate în România, la Hanului lui Manuc din piaţa Unirii, urmând a ocupa jumătate din parterul clădirii.

Starbucks deschide vineri cafeneaua din Hanul lui Manuc
Starbucks deschide vineri cafeneaua din Hanul lui Manuc
Foto: eatermagazine.ro

"La Hanul lui Manuc vom deschide la parter şi vom ocupa jumătate din parterul Hanului", spune Costin Gheorghiu, district manager Starbucks România, citat de zf.ro.

În prezent, la parterul hanului se află mai multe cafenele, baruri şi mici buticuri.

Starbucks a reînceput recent expansiunea după mai mulţi ani în care a stat în stand-by. În acest an au fost deschise astfel două cafenele – una în cartierul corporatiştilor, Pipera şi o alta în Constanţa.

Lanţul de cafenele Starbucks vrea ca până la finalul anului viitor să ajungă la o reţea de cel puţin 18 unităţi, faţă de zece în prezent. Compania se uită către oraşele de peste 200.000 de locuitori, dar mai ales către Bucureşti, unde are planificate mai multe deschideri. În prezent sunt analizate şi zonele Universitate şi Piaţa Romană, însă lanţul nu a găsit spaţii, potrivit datelor din piaţă.

Etichete: cafenea, cafenea Starbucks, Centrul vechi, Hanul lui Manuc, Piaţa Unirii, starbucks, Starbucks București, Starbucks se extinde

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h