Starea răniților de la Colectiv: În Belgia, niciun pacient nu mai e la Terapie IntensivăMedicii din Belgia au transmis că pacienții răniți în tragedia de la Colectiv se simt mai bine și toți cei care au fost internați la Terapie Intensivă au fost mutați în saloane.

Starea ranitilor de la Colectiv: In Belgia, niciun pacient nu mai e la Terapie Intensiva
Starea răniților de la Colectiv: În Belgia, niciun pacient nu mai e la Terapie Intensivă
Foto: aktual24.ro

Ultimii pacienti internati la spitalul militar din Bruxelles, dupa ce fusesera grav raniti in incendiul din clubul Colectiv, au fost mutati de la Terapie Intensiva in saloane. Medicii spun ca starea lor de sanatate s-a imbunatatit considerabil, informează Hotnews.ro. Unii dintre ei au fost deja externati.

Ranitii ramasi in Belgia in Spitalul Militar "Regina Astrid" din Bruxelles au fost vizitati joi de ministrul Apararii, Mihnea Motoc. Ministrul s-a intalnit cu medicii si cu conducerea spitalului, care i-au prezentat o informare cu privire la evolutia starii de sanatate si stadiul procesului de recuperare a pacientilor, arata un comunicat al MApN.

"Cu aceasta ocazie, ministrul roman a conferit Spitalului Militar 'Regina Astrid', precum si unor cadre medicale Emblema de Onoare a Armatei Romaniei, cu insemn de pace, in semn de apreciere a modului in care au fost tratati pacientii romani, supravietuitori ai tragediei din 30 octombrie 2015", scrie sursa citata.

14 persoane ranite in incendiul devastator din 30 octombrie din clubul Colectiv mai sunt internate in strainatate. In tara, doar un ranit se mai afla in spital si este in stare critica, arata cel mai recent bilant al Ministerului Sanatatii.

Etichete: colectiv, raniti colectiv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE