START pentru lucrările de amenajare a unei căi de acces alternativă la Şos. ColentinaAdministraţia Domeniului Public (ADP) Sector 2 anunţă că a dat startul lucrărilor de amenajare a unei căi de acces, atât rutieră cât și pietonală, care să permită legătura dintre strada Ziduri Moși și șoseaua Electronicii.

Lucrările de bază ale investiției constau în modernizarea sistemului rutier și a trotuarelor, asigurarea scurgerii apelor pluviale, montarea de marcaje pietonale, indicatoare rutiere verticale și orizontale.

Odată finalizată, această lucrare va permite descongestionarea traficului în zonă prin asigurarea legăturii dintre aceste două artere, evitând astfel șos. Colentina.

Durata preconizată pentru realizarea acestui proiect este de patru luni.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
ADP Sector 2 anunţă că va reveni cu informații și imagini pe tot parcursul derulării acestor lucrări.

Etichete: ADP Sector 2, amenajare cale de acces ziduri mosi, amenajare ruta alternativa colentina, cale de acces electronicii, mugur mihai toader, Sectorul 2

0/1 COMENTARII
Nivia
28 mar 00:37
+0
VOTURI
-0
Slavă Domnului. De zeci de ani aşteptăm această stradă noi, cei care locuim în zonă. Şi mai sperăm să se construiască ceva şi în locul clădirilor Aversa (de lângă Piaţa Obor), care au geamuri sparte şi sunt pline de mizerie. Nu ştiu de ce nu se încep lucrări de dărâmare apoi de construire, am auzit că aici va fi şi un nou Lidl, pe lângă câteva clădiri noi.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h