START programului „Litoralul pentru toți”. Câte hoteluri sunt înscrise și ce tarife se practicăLITORALUL PENTRU TOȚI 2015. Programul „Litoral pentru toți”, care a debutat deja, aduce prețuri mai mici, pentru turiștii care aleg să meargă la mare în această perioadă.

START programului „Litoralul pentru toti”. Cate hoteluri sunt inscrise si ce tarife se practica
START programului „Litoralul pentru toți”. Câte hoteluri sunt înscrise și ce tarife se practică
Foto: legestart.ro

LITORALUL PENTRU TOȚI 2015 A inceput programul „Litoralul pentru toti”, care aduce preturi mai mici si la care s-au inscris peste 40 de holteluri de pe litoral.

Preturile la cazare si mancare au scazut cu cel putin 30%, asta in cazul in care nu au venit prin acest program, initial astazi, potrivit vacantalamare.stirileprotv.ro.

LITORALUL PENTRU TOȚI 2015 In program s-au inscris 40 de hoteluri care pun la dispozitie peste 4500 de locuri de cazare, pana pe 11 octombrie. Lista acestora, AICI.

Potrivit sursei citate, biletele se vand doar prin agentiile de turism dupa o singura regula: primul venit, primul servit.

LITORALUL PENTRU TOȚI 2015 Cu toate acestea, tarifele difera, in functie de serviciile si conditiile de cazare dorite de turisti: pornesc de la 235 de lei de persoana pentru sase nopti la un hotel de doua stele fara mic dejun, pana la 1000 de lei la un hotel de cinci stele.

CITEȘTE ȘI: VREMEA PE 15 ZILE. PROGNOZA METEO 31 AUGUST-13 SEPTEMBRIE 2015 în BUCUREȘTI, la MUNTE și la MARE

Etichete: Litoralul pentru toţi, litoralul pentru toti 2015, program litoralul pentru toti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE