Stat Islamic ameninţă şi România: "Face parte din coaliţia diavolilor"Gruparea teroristă Stat Islamic a publicat o înregistrare video în care ameninţă "coaliţia diavolilor" care luptă împotriva sa, formată din 60 de ţări, printre care şi România.

Stat Islamic ameninta si Romania: "Face parte din coalitia diavolilor"
Stat Islamic ameninţă şi România: "Face parte din coaliţia diavolilor"

În înregistrarea care durează puţin peste patru minute, o imagine prezintă steagurile a 60 de ţări despre care teroriştii de la Stat Islamic susţin că fac parte dintr-o coaliţie globală ce luptă împotriva lor, relatează Daily Mirror în ediţia online.

Printre cele 60 de ţări figurează Marea Britanie, Statele Unite, Japonia, Canada, Franţa şi Australia.

Potrivit înregistrării video, difuzată marţi de Centrul Media Al-Hayat al grupării Stat Islamic, din "coaliţia diavolilor" fac parte de asemenea România, Republica Moldova, Ucraina, Bosnia-Herţegovina, Malta, Elveţia şi Israelul, informează mediafax.ro.

În înregistrarea de patru minute şi 13 secunde, realizată în stil hollywoodian şi însoţită de o voce cu accent american, gruparea SI se laudă că şi-a extins teritoriul, afirmând că este deja mai mare decât Marea Britanie şi de opt ori cât Belgia, precizează The Huffington Post UK.

Etichete: stat islamic, terorism

0/1 COMENTARII
Moldova
26 Nov 20:07
+0
VOTURI
-0
Huh? Republica Moldova? Da' ăștia ce-au făcut?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE