ALARMĂ FALSĂ, la metrou. Staţia de metrou Piaţa Unirii 1 a fost EVACUATĂ sâmbătă după-amiazăUPDATE: Staţia de metrou Piaţa Unirii 1 a fost evacuată, sâmbătă după-amiază, din cauza unui pachet suspect. Pirotehniştii ajunşi la faţa locului au stabilit că totul a fost o alarmă falsă, coletul suspect fiind o cutie goală. Pe perioada verificărilor s-a oprit circulaţia trenurilor. În prezent se circulă fără probleme şi s-a permis din nou accesul călătorilor la metrou.

Statia de metrou Piata Unirii 1, EVACUATA, sambata dupa-amiaza
Staţia de metrou Piaţa Unirii 1, EVACUATĂ, sâmbătă după-amiază
Foto: Grup RC

UPDATE: După ce au făcut cercetări la faţa locului, pirotehniştii au stabilit că a fost vorba de o alarmă falsă, întrucât cutia care a stârnit suspiciuni era goală.

Călătorii din staţia de metrou Piaţa Unirii 1 sunt evacuaţi din cauza unui colet suspect care a fost găsit aici. La faţa locului se află mai multe echipe de geneşti, care cercetează în prezent pachetul.

Călătorii au fost informaţi că „nu se efectuează călătorii. Piata unirii 1 se evacuează din motive de siguranţă". Reprezentanţii Metorex au declarat că staţia este evacuată din cauza unui colect suspect descoperit aici. „Un angajat al nostru, de la Metrorex, a găsit un colet suspect chiar pe peron. A sunat imediat la Poliţia metroului. La faţa locului sunt mai multe echipaje de poliţie, am chemat şi ISU", au precizat reprezentanţii Metrorex, pentru Adevarul.ro.

Potrivit Digi 24, măsurile au fost dispuse după ce o persoană a sunat la 112, în jurul orei 17.25, anunţând că în preajma unui coş de gunoi se află o cutie suspectă. La faţa locului sunt echipaje de poliţie, care nu permit accesul călătorilor la metrou.

Etichete: evacuare, Metrorex, staţii metrou Piața Unirii 1

0/1 COMENTARII
elena
13 Dec 13:07
+0
VOTURI
-0
Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala.
-Proiectul este lansat de curand si are mari perspective.
-NU este necesara nici un fel de experienta!
-Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii.
-Lucrati intr-un mediu placut, proactiv.
-Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic.
-Oferim sanse reale de avansare in cariera!
-Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale.
-Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere.
-Programul de lucru este flexibil.
-Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor.
-Sunt suficiente studiile medii.
-Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email:mami_meda@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE