STAŢII ÎNCHISE METROU. Calendarul STAŢIILOR METROREX închise pentru MODERNIZARESTAŢII ÎNCHISE METROU. Primele două din cele nouă staţii de metrou care urmează să fie închise în această vară pentru modernizare sunt Apărătorii Patriei şi Tineretului, ambele aflate pe Magistrala 2.

Harta metrou
Harta metrou

STAŢII ÎNCHISE METROU. În total, nouă staţii de metrou vor intra într-un proces de modernizare menit să schimbe sistemul de acces, iar lucrările vor avea loc între 15 iunie şi 27 iulie şi vor afecta pe rând câte o staţie sau chiar două staţii în aceeaşi săptămână, scrie Profit.ro, citând surse autorizate.

STAŢII ÎNCHISE METROU. Primele două staţii care vor fi închise, în perioada 15-22 iunie, sunt Apărătorii Patriei şi Tineretului, iar din 22 iunie şi până în 20 iulie vor urma staţiile Constantin Brâncoveanu (M2), Pantelimon (M1), Costin Georgian (M1), Dimitrie Leonida (M2) şi Basarab (M4), care vor fi renovate, câte două, la distanţă de o săptămână, cu excepţia unei săptămâni din acest interval în care va fi închisă o singură staţie.

STAŢII ÎNCHISE METROU. Ultimele două staţii care vor fi închise, în perioada 20-27 iulie, sunt Pipera (M2) şi Aurel Vlaicu (M2), probabil cele mai aglomerate din Capitală, fiind intens folosite dimineaţa şi seara, la ore de vârf, în principal de către corporatişti având în vedere numărul mare de clădiri de birouri plasate în zona celor două ieşiri. Aceste două staţii sunt programate să fie închise în aceeaşi săptămână.

Etichete: Calendarul STAŢIILOR METROREX, metrou, modernizare metrou, statii inchise metrou, STATII închise pentru MODERNIZARE

0/3 COMENTARII
Lungu Adrian
19 Jul 17:25
+0
VOTURI
-0
Ehe, cu chioscurile din interior e boala lunga si complicata. Pai, te pui cu sindicatul de la metrou? Odata o pun de-o greva...
Mara
15 Mar 13:25
+0
VOTURI
-0
Voi ati observat ca nu aveti aproape niciun fel de informatii de oferit? Ce articol este acesta?! Inteleg doar ca vor inchide din statiile de metrou, dar cam atat.. modernizarea sistemului de acces.. care inseamna ce?! Bravo, tineti-o tot asa!
GEORGE
14 Mar 16:15
+0
VOTURI
-0
Modernizarea statiilor va include si spatiile comerciale din interior si de la suprafata? La Aparatorii Patriei este plin de chioscuri insalubre in spatele carora sunt adevarate wc-uri in aer liber?! Nu cred ca risca nimeni sa alunge tiganii de acolo.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE