Staţii de METROU EVACUATE din cauza unui COLET cu două sucuri şi un sandwich. Circulaţia, reluatăStaţiile de metrou Izvor şi Unirii au fost evacuate. Potrivit primelor informaţii, măsura ar fi fost luată din cauza unui colet suspect. La faţa locului a ajuns o echipă de pirotehnişti, iar vagonul în care se afla coletul a fost tras pe o linie secundară. Ulterior, s-a descoperit că în interiorul coletului erau două sucuri şi un sandwich. Circulaţia trenurilor a fost reluată.

UPDATE 20:20: Circulaţia a fost reluată. În coletul suspect, care era de fapt o sacoşă, se aflau două sucuri şi un sandwich, fiind vorba de o alarmă falsă.

Apelul a fost dat în jurul orei 19.15.

Iniţial, oamenii au fost anunţaţi că circulaţia este întreruptă din cauza unor probleme tehnice.

Circulaţia trenurilor este întreruptă pe linia Eroilor - Unirii. Echipa de pirotehnişti a fost solicitată pentru a face verificări, potrivit digi24.ro.

"A fost evacuat trenul, au fost evacuaţi călătorii. Metroul a fost adus în staţia Unirii şi tras pe linia trei. S-a intrat pe procedura de evacuare a metroului, s-a evacuat şi Piaţa Unirii. Am anunţat ISU şi Poliţia şi s-a intrat pe procedură. În jurul orei 19.25 am aflat de această situaţie", a declarat, Marin Aldea, directorul general Metrorex.

Reprezentanţi ai Poliţiei Captalei au declarat pentru agenţia de presă MEDIAFAX că în zonă a fost trimis serviciul pirotehnic şi că, la momentul transmiterii ştirii, circulaţia metrourilor este oprită între staţiile Eroilor şi Timpuri Noi.

Alarma s-ar fi declanșat după ce un călător a sunat la 112, anunțând că a văzut un colet suspect într-un vagon care se afla, la acel moment, în stația Piața Romană. Trenul respectiv a fost, imediat după aceea, scos din circulație.

Prin difuzoare, călătorii din stațiile de metrou sunt informați, în acest moment, că metroul are o "problemă tehnică".

Călătorii au fost informaţi că trenurile nu vor mai călători cu pasageri spre Piaţa Unirii şi au fost îndrumaţi spre mijloacele de transport de suprafaţă, fiind evacuaţi.

Vom reveni cu amănunte.

Etichete: circulatie intrerupta metrou, circulatie metrou, metrou evacuat, pachet suspect metrou

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE