Staţiile de metrou Laminorului şi Străuleşti de pe Magistrala 4 se deschid oficial VINERIStaţiile de metrou Laminorului şi Străuleşti de pe Magistrala 4. Staţiile de metrou Laminorului şi Străuleşti de pe Magistrala 4 vor fi date în folosinţă vineri, a anunţat Metrorex. Compania a transmis presei o invitaţie pentru a călători cu metroul, pentru prima dată, pe tronsonul Parc Bazilescu - Lac Străuleşti, din cadrul Magistralei 4.

Staţiile de metrou Laminorului şi Străuleşti de pe Magistrala 4. Fostul ministru al Transporturilor, Sorin Buşe, spunea anul trecut că Magistrala 4 de metrou Gara de Nord - Lac Străuleşti va fi inaugurată pe 19 decembrie 2016.

Staţiile Laminorului şi Străuleşti sunt aferente secţiunii Parc Bazilescu - Străuleşti din Magistrala 4 de metrou, în lungime de 2,1 kilometri. Valoarea totală a proiectului se ridică la 1,115 miliarde lei (252,4 milioane euro).

Staţiile de metrou Laminorului şi Străuleşti de pe Magistrala 4.  Lucrările, care sunt întârziate cu aproape doi ani de zile, sunt executate de firma italiană Astaldi, aceeaşi care lucrează şi la metroul din Drumul Taberei.

Metrorex estimează pentru acest an venituri totale de 1,73 miliarde lei, la un profit brut de 1,26 milioane lei. De asemenea, compania şi-a bugetat cheltuieli cu investiţiile în sumă de 1,148 miliarde lei şi estimează pentru finalul anului creanţe restante de 4,9 milioane lei.

Compania are aproape 4.600 de salariaţi.

Staţiile de metrou Laminorului şi Străuleşti de pe Magistrala 4. 

Etichete: bazilescu, deschidere oficiala, Metrorex, metrou, statia bazilescu, Statia Laminorului

0/2 COMENTARII
Loredana
05 apr 15:49
+0
VOTURI
-0
Am vrut sa vad si eu pe viu statiile de metrou Laminorului si Straulesti. Nimic de zis, moderne, dotate cu lifturi, toalete... Dar ca la romani totul este pe jumatate facut: a doua iesire de la Straulesti este inchisa, parcarea neterminata, metroul face un du-te-vino numai pentru cele doua satii, mijloacele de informare lipsesc asfel ca multi calatorii iau metroul in directia gresita, "iluminarea naturala" de la Straulesti este eclipsata de prea multe neoane...
trans_sport
01 apr 15:22
+0
VOTURI
-0
In Titan hotii care conduc caricatura asta de oras le-au furat locuitorilor troleibuzul 92 cu tot cu cabluri pe Strada Liviu Rebreanu. Hotilor, dati inapoi troleibuzul 92!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE