Staţiile RATB "Pasaj Mărăşeşti" vor fi redenumite "Colectiv"RATB anunţă că, începând de vineri, staţia de tramvai şi cea de autobuz denumite în prezent "Pasaj Mărăşeşti" îşi vor schimba numele în "Colectiv".

În memoria victimelor de la Clubul Colectiv, Regia Autonomă de Transport Bucureşti a decis ca, începând cu data de 27 noiembrie 2015, staţia "Pasaj Mărăşeşti", aferentă liniilor de tramvai 23 şi 27, de pe Bd. Mărăşeşti, precum şi staţia "Pasaj Mărăşeşti", aferentă liniei 312 de autobuze, de pe Splaiul Independenţei, să se numească "COLECTIV".

"Suntem susţinuţi în această decizie şi de mulţi dintre călătorii noştri, care ne-au trimis propuneri în acest sens, într-un gest de omagiu adus tinerilor care şi-au pierdut viaţa în tragedia de la Clubul Colectiv", precizează Regia printr-un comunicat de presă.

Etichete: colectiv, RATB, staţie RATB

0/11 COMENTARII
vasile
26 Nov 13:19
+0
VOTURI
-0
Nu conteaza cum ii zice, important ar fi sa vina si tramvaiul mai repede in statia aia.
DNS
26 Nov 10:51
+0
VOTURI
-0
da' tu ai acces la informatie? stii ca cretinii aia sarbatoreau halouinu? la marasesti ce se sarbatorea, informatule? le dau bani de tratament, de consiliere psihologica, de inmormantare, de dracu' sa-i ia, da sa-mi lase eroii macar acolo unde sunt? clar, informatule?
DNS
26 Nov 06:13
+0
VOTURI
-0
Ma gandeam ca n-ai acces la informatie, dar esti doar un individ ignorant. Pacat ca ai dreptul sa-ti exprimi parerea.
Elsa
25 Nov 22:41
+0
VOTURI
-0
Corecta alegere! Cei 47 de mii care au cazut la Marasesti pentru tara asta, sunt nimic pe langa cei pieriti la concertul din Colectiv... Nu ridiculizez evenimentul nefast din Colectiv, ci alegerea facuta pentru a onora memoria victimelor.
NDS
25 Nov 21:00
+0
VOTURI
-0
nu incape loc de comparatie intre marasesti, altarul jertfei eroilor romani si haznaua de la colectiv in care au murit niste copii cretini... RUSINE
Cris
25 Nov 20:56
+0
VOTURI
-0
Initiativa tembela, cretina si sinistra la fel cu scandarea publica "Colectiv, Colectiv" de catre cei din strada, cik, in semn de solidaritate cu victimele.

Ce solidaritate frate? Oamenii aia au ars ca shobolanii... Singura solidaritate este sa schimbam shobolanii care ne conduc si sa facem sa nu se mai intample. Nu putem fi solidari cu victimele, ca n-au murit in razboi, au ars intr-un accident stupid, dar asta nu-i face eroi. Kakatull de presa ii face eroi. Putem simti compasiune, mila si revolta... dar nu avem de ce sa ridicam mausoleu pentru eroi, ca n-au murit in razboi.

Presa tabloida infecta din RO face un mare rahattt din toate si il amesteca sa puta. Din pacate de partea cealalta exista o turma de prosti, tocmai buni pentru acest tip de comunicare.
Cris
25 Nov 19:15
+0
VOTURI
-0
Idee absolut idioata care face parte din colectia de bocete penibile, specific romanesti. Nu ne foloseste cu absolut nimic sa ne reaminteasca o statie de tramvai de tragedia de la Colectiv.
Sandu
25 Nov 18:28
+0
VOTURI
-0
CUM SA TI VINA ASA O IDEE? Super penibil !!!
Mihai
25 Nov 17:21
+0
VOTURI
-0
E total nepotrivita, ieftina si populista masura. Cum sa schimbi numele „Marasesti”, incarcat de istorie si semnificatie pentru independenta poporului roman? Se pot gasi alte metode de comemorare a victimelor tragediei...
Kzmnvc
25 Nov 16:13
+0
VOTURI
-0
Da! Exact de un reminder constant avem nevoie. Sa nu uitam niciodata cum s-a putut ajunge la asa o tragedie si sa facem fiecare de-acum inainte tot ce putem ca sa nu se mai intample vreodata. Ce, ai fi preferat sa uitam repede si sa mergem toti inainte ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE