Statul român va cheltui 500.000 euro pentru fiecare rănit din Colectiv, tratat în străinătateAutorităţile estimează că, până la sfârșitul anului, vor plăti jumătate de milion de euro pentru fiecare rănit din incendiul Colectiv care este tratat în străinătate.

Statul roman va cheltui 500.000 euro pentru fiecare ranit din Colectiv, tratat in strainatate
Statul român va cheltui 500.000 euro pentru fiecare rănit din Colectiv, tratat în străinătate

5000.000 euro, atât va plăti statul român pentru fiecare rănit în Colectiv care este tratat la o clinică din străinătate. Informaţia apare în nota de fundamentare a ordonanţei de urgenţă privind plata tratamentului în străinătate a tinerilor care au suferit arsuri în incendiul produs pe 30 octombrie. 28 de pacienţi sunt internaţi în clinici din mai multe ţări, printre care: Austria, Belgia, Israel şi Marea Britanie.

De asemenea, pentru repatrierea în România a trupurilor neînsuflețite ale victimelor tragediei din Colectiv care au decedat în străinătate au fost disponibilizate, din fondurile speciale alocate în bugetul MAE, sumele necesare suportării cheltuielilor de transport internațional.

Bilanţul tragediei din Club Colectiv a ajuns la 60 de morţi, după ce duminică a murit un alt rănit, internat la un spital din Viena. 

Sursa: realitatea.net

Etichete: colectiv, cost, străinătate, tratament

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE