STB neagă posibilitatea ca accidentul de luni să fi fost cauzat de defecţiuni la sistemul de frânareSocietatea de Transport Bucureşti (STB) neagă posibilitatea ca accidentul de pe Şoseaua Orhideelor, unde un autobuz a lovit patru autoturisme şi s-a oprit într-un bloc, să fi fost cauzat de defecţiuni la sistemul de frânare al autobuzului şi suspectează că şoferului i s-ar fi făcut rău la volan. Autovehiculul va fi supus, marţi, unei expertize tehnice.

STB
STB

Potrivit reprezentanţilor STB, luni, în jurul orei 11.30, pe Şoseaua Orhideelor s-a produs un accident pe linia autobuzului 163, soldat cu patru persoane accidentate.

"După primele verificări, STB SA neagă posibilitatea ca evenimentul rutier provocat de autobuzul care a lovit patru autoturisme să fi fost provocat de disfuncţii ale sistemului de frânare sau din alte cauze tehnice", arată STB.

Conform sursei citate, autobuzul a fost sigilat criminalistic şi transportat într-o autobază a STB SA, unde, marţi, va fi verificat din punct de vedere tehnic de o comisie de specialişti.

"Din primele informaţii, STB SA suspectează faptul că şoferului i s-ar fi facut rău la volan, el fiind transportat la spital pentru investigaţii medicale", mai spun reprezentanţii societăţii de transport.

Patru persoane au fost rănite, luni, după ce un autobuz al Societăţii de Transport Bucureşti (STB), în care nu se aflau pasageri, a lovit mai multe autoturisme şi s-a oprit apoi într-un boc de pe Şoseaua Orhideelor din Capitală. Primele informaţii indicau că autobuzul ar fi avut o defecţiune la sistemul de frânare.

Etichete: accident, autobuz stb, stb

0/6 COMENTARII
Nume*
28 sep 23:49
+0
VOTURI
-0
cheap erectile dysfunction pills online https://erectilejyzd.com erectile
Nume*
28 sep 18:25
+0
VOTURI
-0
canadian pharmacies online http://pharmaciescegs.com/ pharmacie
Nume*
28 sep 17:48
+0
VOTURI
-0
best erectile dysfunction pills http://impotencecdny.com/ ed
meds online without doctor prescription
Nume*
28 sep 17:08
+0
VOTURI
-0
online pharmacy https://rxpharmacyvaed.com/ pharmacy rx one reviews
Xulescu
06 mai 18:41
+0
VOTURI
-0
Stilul tipic RATB (acum STB dar acelasi lucru)! Problema nu exista! In autobuzele lor PLOUA, in troleibuze la fel, am mers cu autobuz pe linia 173 care scartaia de ziceai ca ii sare roata, la altele scartaie franeze, la altele se aude "ceva" banganind in zona geamurilor, in interior, sub geamuri... (am auzit exact la fel si pe tramvai, pe un V3A-PPH de pe linia 1). In concluzie: "conditii de siguranta la nivel european", marca STB!!
Bineinteles ca franele erau perfecte!! Cum altfel sa fie?? ...Ca doar nu erau ca cele de mai sus, observate chiar de mine personal!...
Nume*
02 mai 04:50
+0
VOTURI
-0
Great website! It looks really expert! Keep up the helpful job!

My page ... testogen Où Acheter

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE